Adevarul este ca trebuie sa stii ce sa alegi,multe sunt balarii.
(totusi nu cred ca ajung la 6o de mii am sa o vind dupa 4 ani si ma actualizez cu ce apare tot logan
-
tocmai am vazut ieri un logan nou intr-un COPACEL nu COPAC mi-am schimbat parerea radical 
Ma bate gandul ca in viitorul apropiat sa-mi iau un aditiv pentru benzina si in viitorul mai indepartat (dupa 30000) un aditiv ulei. Folositi asa ceva? In multe discutii am auzit ca nu se merita (pt benzina) sa pui aditivi, pt. ca iesi scump la benzina. Sunt destule tipuri si marci de asemenea aditivi. Ce am gasit eu, un flacon imi ajunge pt 1000 litri si costa in jur de un milion (vechi). Ce garanteaza producatoru': reducere 3-5 % a consumului, curata injectia, sist de alimentare, optimizeaza cifra octanica si alte cele, defapt cam ce face orice aditiv pt benzina. Dat fiind costul de achizitie si cat tine , mi se pare o investitie buna. Dintr-un calcul rapid, iese cam 0,1 lei/kg in plus. Ce parere aveti?We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.

Comment