Atunci fac si eu revizia la Gugesti
)
)
). Pe pachete sunt informatii in romana si numele firmei importatoare si distribuitoare. Spre surpriza mea, nu scrie nimic despre nici o certificare pe pachet si nici in interior nu am gasit vreo foaie pe care sa scrie ceva. In concluzie am dat un telefon la firma care e trecuta pe pachet sa intreb cum sa fac sa nu am probleme cu politia si cu ITP-ul. Mi s-a raspuns ca pachetul este prea nou si nu exista inca omologare pentru el. In consecinta mi s-a spus ca voi primi pe mail o declaratie de conformitate....si cam atat. S-au scuzat spunand ca au vandut pachetul fara probleme si nu s-au semnalat plangeri. As vrea sa stiu ce valoare are aceasta declaratie de conformitate. Multumesc
<--TOYOTA
))))
<--TOYOTAWe process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.

Comment