Originally posted by Jonivip
). Nu e bucuria prostului, a fost ceva fara pericole si ne-am simtit unul pe altul ca vrem sa vedem care pe care. Fara gesturi si comentarii, talpa eu - talpa el, dupa 2-3 km, amandoi ne-am linistit si am mers in treaba nostra.
. parerea mea ca loganu' nu-i masina de "incordat" pe la semafoare. din cand incand, dar numai daca te oftica unul rau de tot, hai, fie...
retine insa ca motorul ala e gandit sa mearga in majoritatea timpului sau de viata la 3000-3500 rpm...ca sa fie clar, eu merg mai "domol"... cu mici exceptii
. foarte rare, ce-i drept.
unde mai pui ca stabilitatea ligheanului incepe sa lase de dorit la peste 130-140, daca nu-i un pic incarcat.

)
nici eu nu ma astept sa ma tina 300000(ar insemna in ritmul meu, ca masina sa ajunga la 15 ani;ma gandesc ca nu va fi cazul). dar nici sa faca "figuri" dupa 4-5 ani (cand probabil o sa vreau s-o "marit") n-as vrea...acu' nu vreau sa fiu rau, dar noi, loganistii(inclusiv eu) vrem si "placere", si "condus sportiv" si consum mic, si stabilitate, la o masina de familie, cu un pret care reflecta oarecum capacitatile masinii
dupa cum ziceam, nu cred ca-i facuta pt altceva decat un mers "corect" si de asta trebuia sa fim constienti si sinceri cu noi insine cand am cumparat-o (idiferent ca n-am avut bani de altceva sau ca voiam musai masina noua) in ce scop o luam si la ce ne asteptam de la ea. de aia s-au inventat test-drive-urile si/sau masinile identice ale prietenilor
.pe langa motor, la o utilizare normala, scutesti ambreiaje, pivoti, bucse, planetare,tamburi, discuri, rulmenti, etc si creste si siguranta deplasarii. "ligheanul" l-am auzit pe la alti utilizatori de logan (unii ii zic "frigider", "sifonier", "cada", "cazan"). mie personal imi place "camion" sau "iaht" ca are 2m patrati de parbriz, cat o vela de ambarcatiune usoara, de unde si coeficientul aerodinamic de exceptie
si se si balangane cand bate vantul tare dintr-o parte, sau cand "sare" valurile din asfaltul patriei
)
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.

Comment