Apropo de stropitori...Oare de ce mi sau crapat furtunasele de la stropiitori?
reglare/desfundare stropitori parbriz
Collapse
X
-
de la caldura foarte mareOriginally posted by mihai.gigiApropo de stropitori...Oare de ce mi sau crapat furtunasele de la stropiitori?
si eu am patit la fel ,"asa este toate" taie bucatile rupte si imbraca-le cu banda izolatoare din plastic cam 2-3 cm unde intra in duza si la teul despartitor si nu o sa mai ai probleme
bafta !"cromul este placerea mea"
"cui nu-i place , valea"
Comment
-
E o problema generala la Logan, nu neaparat datorita caldurii mari, cat si traseului stropitoarelor si cauciucului prost dincare sunt facute. Daca inchizi capota si nu te uiti cum sta furtunasul, se poate taia usor. Dupa ce s-au taiat recomand montarea unor furtunase luate de la magazine de bricolaj, unele transparente si din cauciuc gros, cum sunt cele de nivel la construirea caselor.Originally posted by mihai.gigiOare de ce mi sau crapat furtunasele de la stropiitori?
Comment
-
Pai la "T" se taie datorita faptului ca se tensioneaza mult cand sta capota inchisa. La stut stiu ca se taie si acolo, dar acolo e din vina materialului prost.
Comment
-
Nu de silicon. Sunt unele facute din cauciuc transparent, exact ca un furtun de gradina.Originally posted by mihai.gigideci ar fi bune cele de silicon, transparente din targ?
Comment
-
Alea au si o butelie cu aer in capota si de aia inmprastie asa bine apa, vine cu presiune.
Comment

Comment