If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Cumnatul meu mai are boala la pseudomasini gen Tico.Bine,el priveste masina ca pe un simplu obiect,ca si cum s-ar uita la un aragaz sau mai stiu eu ce pt ca e dirijat...din umbra... ...de... NEVASTA!!!!
D-Fens ce cumnati timpiti avem. Si al meu tot la d-astea ii erau ochii (bine mai mult pe Matiz) . Faza tare este ca eram si eu sa dau in boala lui cand am vazut cum a parcat unul o buburuza deasta intr-un loc unde eu nu incapeam cu Dacia.
A si tot consoarta lui (cumnata-mea) era cu idei d-astea.
comparati tico cu logan de 1.6 ca si cum ati compara un logan de 1.6 cu o astra 1.8 de 140 cp. tot diferenta de 50 cp este. motorul nu e de doua ori mai mare dar...nu cred ca loganul are vreo sansa in fata astrei. numai bine!
Citroen C4 Coupe 1.6 hdi 110 cp 2006 rouge lucifer
dar nici nu cred ca se poate pune problema de comparatie...
tico e pentru pasionati ... sincer, daca as fi avut oportunitatea sa-mi pastrez ticozaurul as fi facut-o (sunt niste poze cu el la Hai sa ne cunoastem mai bine)
e adevarat ca aveam palpitatii la viteze mari, stateam pe scaunu ala ca intr-o masina de formula 1, asa de jos era, dar la 600 de kg cat are, faceam destule masini intre 2 semafoare. si o mai si parcam perpendicular absolut oriunde
tico e o alternativa buna la o motoreta...pentru circulat prin oras. nu mi-ar displace unul pe langa logan pentru ca e foarte economica. si in plus nu cred ca e pretentioasa la partea de intretinere. vorba italianului, e mai "spartana"
de acord si eu cu asta !! ma mir ca nu s-a inchis inca... dupa parerea mea tico incape in habiltaclu la logan.. n-are rost sa comparam... va rog sa inchideti!!
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment