da razvane scoate filcoru. scoate l si daca iti da si mai mult dovedesti ca e bun si ca face treaba. pune filtrul stock si vino in seara asta.
vin si eu daca e rost de inghetata
vin si eu daca e rost de inghetata

asta e logan
). Daca nu sambata seara
).
cand ma intorc sa te pregatesti. si daca ai dat 2 masini la filcor nu prea vad diferenta ca si inainte se intampla la fel. o sa vedem ce si cum e cand ajung la bucuresti. sunt destul de dezamagit de masina pentru nu prea a tras bine spre mare, avand in vedere ca nu a urcat mai mult de 170 (si atunci a urcat foarte greu) avand in vedere ca nu prea batea vantul si afara era racoare fiind dimineata. a fost un dci (nu era de 85), erau doar 2 in masina si a vrut sa ma faca dupa ce l-am depasit la 160. nu s-a apropiat si nici nu s-a departat cand a inceput sa vina dupa mine. s-a vazut imediat ca a vrut sa vina dupa mine. asta s-a intamplat pe parcursul a vreo 3 km in care era o mica panta. nu era normal sa ma depaseasca avand in vedere greutatea in minus si cuplul mult mai mare la acea turatie.We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.

Comment