am auzit ca e un logan cu ADF la numar seara pe magheru. e de aici din club? am inteles ca trage ffff bine. il stie cineva ?
liniute curse raliuri etc LOGAN
Collapse
X
-
Povesti de adormit copiii/Mituri urbane emise de copii.
Este albastru mineral? Daca da, are un 1.6, si o toba.
Daca nu are modificari serioase (vezi Cosmin_cgk, vgroza si altii), face doar mult zgomot pt nimic.
PS: ai auzit ca "exista seara un logan pe Magherul"? Cu alte cuvinte, masina asta se identifica prin "umblatura" pe Magheru, seara?
Comment
-
daca te face sa nu vii aici sa zici ca ti-o patinat ambreiajul si s-a incalzit uleiul
Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.
Comment
-
Asa e bineOriginally posted by Octavian___31 View PostDaca pierzi dai doua baxuri de apa
))))))
Daca nu...dau eu o bere fara alc/cafea/plecaciuni filmate etc.
Las' ca te invat io cum sa pierziOriginally posted by adimrv View PostDa de acord dar am nevoia de anumite detali la liniuta asta adica in cati metri , sa apuc sa-mi incalzesc cauciucurile, timp daca cumva nu te mai vad in oglina retrovizoare ce fac?
Comment
-
Viteza vantului, directia, compozitia asfaltului, conjunctura astrala, etcOriginally posted by adimrv View PostDa de acord dar am nevoia de anumite detali la liniuta asta adica in cati metri , sa apuc sa-mi incalzesc cauciucurile, timp daca cumva nu te mai vad in oglina retrovizoare ce fac?

In fata unei minti tacute, se preda intreg Universul
Comment

Comment