are 1110 kg in talon , si loganul are 1025 .Da totusi 940 kg la un symbol mi se pare exagerat de putin .
liniute curse raliuri etc LOGAN
Collapse
X
-
da dar eu nu-s totusi convins ca greutatea ~ 100 kg face asa mare diferentza..data viitoarea cand voi mai face liniutza voi face singur , dar asta pe la primavara, acu tre sa schimb si distributia si nu vreau sa risc sa patesc ce a patit al!n :-s
Cata, astept un rezultat cand se poate
" Nevastamea conduce atat de rau, incat GPS-ul i-a spus: in 50 metri trage pe dreapta ca vreau sa cobor "
Comment
-
~100 kg in plus, ai zis ca mai aveai si pe cineva in dreapta, daca aveai si rezervorul mai plin.. la 75 cp conteaza si 50 kg in +/-.
Edit: Plus rotile de 14" ale symbolului, si in primul rand ar trebui sa te convinga timpul mai bun pana la 100km/h,
Comment
-
M-am uitat in talon la un Clio Symbol 1.5 dCi 85CP si avea sub 1000 KG, 985 parca dar nu sunt sigur, Loganul 1.5 85CP sigur are 1100+ deci clar 1.4 nu are 1t la Clio.Originally posted by Cristi_Xp View Postunde are frate clio sau symbolu 900 kg ?
)
a mea e jumate din symbol si are 1100 kg in talon
)'08 Logan Prestige PH1 - 1.6 16V - Mineral Blau Pearleffekt
Comment
-
Esti sigur?Originally posted by Cristi_Xp View Postcu 3 posturi mai sus ti-am scris ca au aceleasi rapoarte.
Eu stiu ca SN are JH3 050 si Solniza JH3 051.
O avea aceeasi cutie, dar rapoartele nu cred ca sunt la fel dupa terminatie.
D-aia zic ca SN are rapoartele de la Clio, Solniza si Loganu au rapoartele de la Laguna sau Megane...ceva de genu.
Pai ti-ai luat-o din doua partiOriginally posted by Tudor View Postda alex si 0,5 face diferentza ? am cam furat un pic startul dar si-a revenit imediat ( si el avea o problema la o roata, era infranata cateodata, nu stiu daca a rezolvat-o ) . sau asa mult conteaza ~ 60 kg in dreapta ?
)
60 kg conteaza enorm la ascutilorile noastre + alea 0,5 sec.
Ca un exemplu: dci 85 cp are timpi 0-100 ca la 1.4 mpi. La liniuta 1.4 stock are sanse sa piarda dupa 100/h.
Cu o simpla remapare care nu cred ca iti da mai mult de 0,5 sec avantaj la 0-100, la liniuta cu acelasi dci 85 cp, ai toate sansele sa iesi in fata, se face clar diferenta.
In concluzie: data viitoare da-te singur in masina, mai scoate naiba si roata aia de rezerva ca sta degeaba acolo si vezi rezultatele
)
Comment
-
Pai si daca difera indicele inseamna ca difera rapoartele ? JH1 JH3-052 de pe 1.6 si JH3-060 de pe 16v au aceleasi rapoarte .Originally posted by Octavian___32 View PostEsti sigur?
Eu stiu ca SN are JH3 050 si Solniza JH3 051.
O avea aceeasi cutie, dar rapoartele nu cred ca sunt la fel dupa terminatie.
D-aia zic ca SN are rapoartele de la Clio, Solniza si Loganu au rapoartele de la Laguna sau Megane...ceva de genu.Attached FilesLast edited by Cristi_Xp; 1 December 2010, 13:58.Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.
Comment
-
O fi Cristi, dar atunci cum explici ca la Clio 1.4 raportat la aceeasi treapta, turatia e mai mare cu ~300 rpm fata de Logan?
PS: spre exemplu intr-a II-a la 6000+ rpm nu ajunge nici la 80/h...unde Loganu sare de 80/h
LE: inseamna ca toata treaba e numai din cauciuce.Last edited by Octavian; 1 December 2010, 14:02.
Comment
-
vezi ca ti-am atasat poze ca sa nu mai fie cum am zis io
)
Iar jh3-050 e diferit de jh3-051 prin carterul ambreiajului si ambreiajul porpriu-zis.
Alea de logan le gasesti in manual.Last edited by Cristi_Xp; 1 December 2010, 14:07.Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.
Comment
-
Concluzia este ca MCV-ul dumitale lesinat de 13.7 sec pana-n suta, nu este mai rapid ca SN. indiferent de psihozele ce ne bantuie uneori, cand acceleram puternic micile martoage.
PS: Revino cu picioarele pe pamanant: MCV 1.6 e mai lent ca berlina 1.4.
Ba s-a facut. Am postat eu ceva pagini in urma.Originally posted by CSH View PostDeci eu cu Loganul meu 1.2, as face SN sau Solenza, caci am rapoartele mai scurte ?
Nu sa facut 1.2 vs 1.4MPI ? Nu stie nimeni ?
Castigator a fost 1.4.
Comment

Comment