sunt soferi care compenseaza lipsurile agregatului.
poate sa faca cu brio una mai puternica si care e varza.
)
.
. Asta e sindromul "nu ma depaseste pe mine o Dacie"... cand conduc alte masini nu prea mi se intampla faze din astea. Nu stiu ce racheta ti se pare 1.9 tdi de 90 cai pe 1300 si ceva de kg fata de 75 cai pe 1100 kg ori mai putin, astfel incat numai daca ii pica aluia turbina pe esapament poti sa-l depasesti, altfel n-ai nicio sansa... de parca ai incerca sa depasesti un Ferrari. Cat despre Loganu' si liniutele nu prea se pupa, indiferent ce motorizare ar fi. Liniute faci atunci cand te duci la evenimente legale si organizate, cu grupe, cu cronometru... tot tacamul. Ca te mai iei seara prin oras cu unu-doi, aia se numeste distractie nocturna, nu liniuta
.

ca va zice ca loganu' e varza ? nu v-ati saturat sa auziti astea ? deja e la ordinea zilei . Eu zic sa faca. eu am facut cu toate ce am prins , nu foarte multe intr-adevar , printre care si 1,8 benzina un opel vectra prapadit si mi-a dat autobuze rau de tot, desi lui ii iesea fum gros pe evacuare . M-am dat si cu clio de 1,4 si ala l-a fel m-a facut . Asta e, mai si pierzi
Sunt chiar curios de rezultat, mai ales ca m-a "provocat" un baietas mai demult cu un golf 3 break de 1,8 benzina ( 75 cp zice el ) dar nu am apucat sa ma dau, poate vara asta 'trag niste linii' cu mai multi, printre care un golf4 1,9tdi 100cp..
ca va zice ca loganu' e varza ? nu v-ati saturat sa auziti astea ? deja e la ordinea zilei . Eu zic sa faca. eu am facut cu toate ce am prins , nu foarte multe intr-adevar , printre care si 1,8 benzina un opel vectra prapadit si mi-a dat autobuze rau de tot, desi lui ii iesea fum gros pe evacuare . M-am dat si cu clio de 1,4 si ala l-a fel m-a facut . Asta e, mai si pierzi
Sunt chiar curios de rezultat, mai ales ca m-a "provocat" un baietas mai demult cu un golf 3 break de 1,8 benzina ( 75 cp zice el ) dar nu am apucat sa ma dau, poate vara asta 'trag niste linii' cu mai multi, printre care un golf4 1,9tdi 100cp.. 
.
))
. Eu am incercat, dar in afara de suspensie, toba sport si jenti Golful nu era umblat la motor, era intretinuta foarte bine masina si chiar nu mi-a pus probleme. Inca o dovada ca datele alea scrise de producator nu sunt puse asa dupa ureche, 14.2 secunde are pana la suta, fata de 13 ale 1.4 s-a cunoscut diferenta.
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.

Comment