sal ! nici nu stiu cum sa incep..... eu nu sunt raiser , nu m am dat mai cu nimeni din club,nu am experienta baietiilor, sunt mai incepator la linii, (cu toate ca as vrea , ca sunt tare curios ce poate atelaju meu, daca poate ceva
), ) doar ce am avut ocazia prin oras ,.. Am tot citit de super dci tau ....pe 19,20 aug ,daca nu aleg marea am sa vin pe la pitesti , vreau sa sparg gheata cu super sonicu tau .1. 4 lasata jos, h&r
), ) doar ce am avut ocazia prin oras ,.. Am tot citit de super dci tau ....pe 19,20 aug ,daca nu aleg marea am sa vin pe la pitesti , vreau sa sparg gheata cu super sonicu tau .1. 4 lasata jos, h&r

Anyway, ajung si prin Pitesti evident si te provoc la o linie, sa vedem ce pot "martoagele" noastre. Acum sa nu imi spui ca ai treaba sau esti plecat
...
.
Eu nu am suspensie mai joasa ,nu am soft ,nu am bujii ,nu am cipuri sau alte prostii...!e stock 100% ! Un amarat de Prestige din 2008 ...Acei "raceri" cu 1.4 care s-au dat cu mine 100 la mie ca rau toate stock ( poate un filtru sport sa nu fim rai....
Comment