pe mine m a alergat un e30 316i 103 de nu mi venea sa cred. abia il faceam la un far. reveneam pe a 3 a greu greu
pe curbe deja nu are rost sa comparam
pe curbe deja nu are rost sa comparam
. Si mie mi se scurg ochii dupa cate un urs sau pisicuta intretinuta si/sau modificata cu bun gust, pacat insa ca majoritatea posesorilor trag pe ele si nu le intretin dar cand vin la liniute au gura mare ca ei au Bmw. Si nu ma refer neaparat ca trece scaunul prin podea de rugina, masina poate arata ok, dar motorul pur si simplu nu mai trage de caii aia. Atunci devine amuzant
.
)) ). Pai ce rahat de masina e aia, daca l-a articulat o balena lenesa...
cum sa te bata, bre, china motoren werke?
318 are sanse pe autostrada, unde il ajuta top speed-ul. 316 e cauza pierduta. vorbesc de stock pe stock. daca alea sunt umblate un pic, bine intretinute, cu kilometrii putini (rar, da' s egasesc si de-astea), da, ala te poate bate. dar nu grav, acolo, la limita.
. Deci daca e motorul in mintile lui, 16v ramane in spate
).We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.

Comment