If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Estimat pe google maps sunt ~800 metrii, oricum, mult )
Daca n-ai franele la tine te cam duci in balarii, prima data cu stoicanu am iesit pe pietrisul ala
Cand veneai cu Kormoranele alea in spatele meu mi-era frica sa pun si frana
eram si eu sa ma frang in curba aia cu git-ul parca
eu cu dci vs skoda rapid 1,2 tsi aia de 86 cp 1-0,pe treptele 1 si 2 sta efectiv la usa din fata dupa 3 plec cu vreo doua masini
dCi 85 vs. 1.6 16v cu gaz si fara catalizator 0-1 (cam 3 masini distanta);
dCi 85 vs. tCe 90 3-0 (in cel mai bun caz, cu ESP-ABS dezactivate, o masina, altfel, mai mult, doua);
dCi 85 vs. 1.4 MPI cu gaz, soft, fara catalizator, roti usoare, cheala (Gogaie911) 1-0 (am plecat putin inainte, start furat putin, dar a fost distanta mare, nu ma ajungea);
1.6 MPI Preference (eu la volan) vs. tCe 90 1-0 (o aripa maxim, venea pe mine dar nu indeajuns sa fie inainte de 400m) ).
Azi am incercat si eu un 0-100 pe drum usor de tot in rampa, pana in 1%, programelul bazat pe gps mi-a aratat ca am prins 100 in 10.8 secunde si 260 metri.
Un om inteligent nu va fi niciodata rau. Rautatea se naste din prostie, inferioritate si frustrare.
Ce ti-e si cu producatorii astia prosti. Ca sa poata mentine vanzarile scazute, ofera detalii false despre masinile pe care le vand:
- spun ca au 84 de cai, insa de fapt au 94
- spun ca fac prima suta de km in 11.x, insa de fapt in 10.x
Eu cred ca de fapt e rolls, dar au numit-o altfel, ca doar iubesc asa mult piata....
Ca tot am zis de rolls: rolls vs porsche, autostrada monaco: n-0, din toate pozitiile, in toate formele, si in special dupa 200 km/h. Pana acolo nu-i diferenta mare, insa dupa...
Last edited by Cezar; 21 August 2014, 16:20.
Reason: Automerged Doublepost
Ce ti-e si cu producatorii astia prosti. Ca sa poata mentine vanzarile scazute, ofera detalii false despre masinile pe care le vand:
- spun ca au 84 de cai, insa de fapt au 94
- spun ca fac prima suta de km in 11.x, insa de fapt in 10.x
Eu cred ca de fapt e rolls, dar au numit-o altfel, ca doar iubesc asa mult piata....
Ca tot am zis de rolls: rolls vs porsche, autostrada monaco: n-0, din toate pozitiile, in toate formele, si in special dupa 200 km/h. Pana acolo nu-i diferenta mare, insa dupa...
Mint ca sa poata mentine pretul mic. Se gandesc la noi si la nevoile noastre.
Cai multi la bani cat mai putini.
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment