Ai avut Oltcit? Poate erau mai prost facute, dar daca n-ai avut sau nici macar n-ai condus, te rog
La tinuta de drum, stabilitate pe viraje, demaraj face muci o Dacia 1310. Si aici vorbesc de ala mic de 1100 cmc, ala de 1300 nu-l mai luam in discutie.
Daca esti dobitoc, da - poti sa-ti barberesti masina in borduri si alte cele. Accidental se mai intampla, nah...Dar am vazut destui dobitoci care vedeau ca n-au cum sa parcheze peste bordura spre exemplu, dar INSISTAU pana facea poc.
Asta sa fie singurul neajuns la o masina cu suspensie normala, ca la noi risti sa agati bordurile.
Va spun eu...30 de mm nu mai mult
)) si avea o suspensie mult mai buna si stabilitate pe viraje. Si telescoapele, doar o idee mai tari, uneori ai impresia ca sunt telescoape de autobuz, asa tare vibreaza roata daca iei niste muscaturi de asfalt.
La tinuta de drum, stabilitate pe viraje, demaraj face muci o Dacia 1310. Si aici vorbesc de ala mic de 1100 cmc, ala de 1300 nu-l mai luam in discutie.Daca esti dobitoc, da - poti sa-ti barberesti masina in borduri si alte cele. Accidental se mai intampla, nah...Dar am vazut destui dobitoci care vedeau ca n-au cum sa parcheze peste bordura spre exemplu, dar INSISTAU pana facea poc.
Asta sa fie singurul neajuns la o masina cu suspensie normala, ca la noi risti sa agati bordurile.
Va spun eu...30 de mm nu mai mult
)) si avea o suspensie mult mai buna si stabilitate pe viraje. Si telescoapele, doar o idee mai tari, uneori ai impresia ca sunt telescoape de autobuz, asa tare vibreaza roata daca iei niste muscaturi de asfalt.

in mangalia o curba destul de stransa de 90grade ... Cu vreo 60-65km/h ... Mi s`a ridicat roata spate stanga si mia fugit putin spatele dar s`a redresat singura ..... In rest alte incidente in curbe ... Nimic ... Sunt foarte multumit ... ( nu am cauciucurile stock 

Comment