Da.. 1.8T remapat pe un Audi A4... Vis.. Nu am ce zice. La plecarea in forta de pe loc se simte grav lipsa unui LSD. Cunoastem.
)
)
). Eu vroiam neaparat break si un alt Logan disel break ma costa 13500 euro de nou si in targ daca ma duceam , aceeasi msina o gaseam cu un an vechime cu 8000 euro . Asta nu mi-a comvenit deloc si am renuntat la idee . Pe Golf am dat 6600 Euro (cand masina de noua a cosat 22500 Euro) , inca 1700 euro taxa si cu excursia care a costat cam 500 Euro am ajuns cam la 9000 incarcat . Golful il am din februarie si am luat teapa cu un service de mi-a spus ca trebuie sa schimb niste bucse si discurile de frana ... Am schimbat bucsele si cand le-am vazut pe alea noi aveau din fabrica "acele gauri " speciale pt miscarea lor in brat . Discurile dupa ce le-am masurat am ajuns la concluzia ca sunt la jumatate din viata (dupa 15000 km de cand au facut "meseriasii" constatarea ) 22mm min 23,40 eu 25 max . In 15000 de km nu am pus decat prima revizie facuta intr-un service fff scump care a ajuns 700 ron .
) si la 600 ron cat a costat face toti banii

. In Romania nici nu prea ai unde sa ii dai a 6-a ca tre sa o bagi la 110 + si la 140Km/h ai 2500 ture ... Cine o sa spuna ca a adus o masina de acolo cu 4 ani vechim cu mai putin de 100k Km e foarte probabil sa fi luat o mica teapa ca sunt si acolo destui care dau kilometrajele inapoi . Eu am avut noroc ca am pe cineva care a putut sa imi verifice masina prin telefon si ce scria in carte era si in baza de date ... Discuri frana , parbriz in 2006 etc
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.

Comment