Logan vs Renault Clio Symbol
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Mi-ar fi placut un clio 2 (poate hatchback, nu neaparat symbol), dar daca nu incapeam, optiunea a devenit foarte repde loganul. Cu tot confortul in minus, insa cu roti si frane mai mari si cu spatiu interior mai mare.
-
Pentru mine este mai confortabil. Am zis!
P.S. Masurat recent pe verticala 1.67!
Leave a comment:
-
nu am simtit discomfort decat dupa distante de + 600km.in rest este ok.Nu spun excelent, pentru ca nu e asa....nu am zis ca e mai confortabil decat loganul, desi uni spun ca asa e...oricum in ambele masini stai ca in biserica in stana, fata de masini cu pretentii.
Dar nah...acum urmeaza sa vorbim care e mai "sport")
Leave a comment:
-
Mah..fara suparare,dar incape si Ghita Muresan in clio.
Problema care ar fi este CUM INCAPE ?? Sub forma de gramada sigur!
Pt Eu4yas care are 1,55/1,60 m cred este nemaipomenit clio pt el,,dar pt cei cu 1,87 sau 1,90 eu sincer nu va inteleg de ce va luati masini asa de mici si sa va dati cu capul de plafon.
SINCER,,mai bine ai zice cum stai in ala la 1,87 cm!
Leave a comment:
-
eu incap la 1.87.
referitor la valori, am grest, recunosc....oricum a mea acum este echipata de iarna(suspensia stoc, rotile stoc), si sunt dispus sa o scot la test undeva unde e spatiu.
Incercam?
Leave a comment:
-
Originally posted by Eu4yas View PostEi hai ca si Niki are cred vreo 1.80 m si tot incapea in el.
Ei hai si cu tine acu ,,,cum statea NIki in ala numai el stie
Asa mai am si eu niste neamuri ( sot/sotie) cu simbol ca ala vechi al lui Niki, tot de vreo 1,80 m si stateau amandoi in fata cu genunchii la gura si cu scaunele date in spate de tot , iar eu (1,70 m) si sotia (1,57m) stateam in spate cu genunchi in gura si cu ei iesiti prin creierii capului,,,iar creierii capului cu tot cu cap eram cu ei prin plafon
Daca nu as fi mers si eu cu simbol,,nu as mai posta pe aici
Leave a comment:
-
Ei hai ca si Niki are cred vreo 1.80 m si tot incapea in el.
Ce sa va spun, daca ai nevoie de mai mult spatiu iti iei logan. Daca ai nevoie de un plus de confort alegi clio!
Din punctul meu de vedere as alege clio, nu acesta de-acum, variantele 2006-2007.
Leave a comment:
-
O fi symbolul mai bine finisat, mai bine antifonat si galvanizat (asta nu cred ca contesta nimeni), dar o fi bun pentru cine incape in el. La 1 , 83 inaltime in spate nu am loc pe verticala si in fata nu incap cum trebuie la volan. Nici loganul nu e exemplu de ergonomie, are scaune incomode dar macar incapi! Latime mult mai buna.
Leave a comment:
-
Mai bine ar vedea ca latimea aia la clio este de 1639 mm cu tot cu oglinzi retrovizoare fata de logan care are 1993 mm...,,,adica de la exteriorul lor...adica latimea maxima a masinii si nu latimea dintre roti...deci internetul trebuie citit cum trebuie.
Daca te referi la altceva @cristiubs,,specifica mai clar,,creezi confuzia intre AMPATAMENT si TREN SPATE (punctul F ) !!!
Ps..Ampatament CLIO....1472 mm
Ampatament LOGAN MCV.......2905 mm
Ampatament logan berlina......2630 mmLast edited by Ivan Marian; 2 November 2011, 12:33.
Leave a comment:
-
Vezi ca ecartamentul Loganului e cam cu 20 mm mai mare fata de Symbol, din cate stiu eu.
Stock.
Leave a comment:
Leave a comment: