If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Inca o data, eu nu vreau sa fiu penibil si sa spun ca fuge sau bate/este batut la fuga, astea nu sunt masini de fuga, ba mai mult nu prea ai unde sa fugi in tara asta, asa ca mai moale cu fuga...exista si masini de fuga, dar multi de pe aici nu prea stiu care sunt alea! Pe mine nu ma intereseaza ca ajunge X cu 4,3 secunde inaintea mea la urmatorul semafor sau ca face cu 5 minute mai putin un drum pana la Brasov, unde ajunge cu cifoscolioza mai ales daca a avut norocul sa mearga in clio pe bancheta din spate! Sateliti, climatronici....te doare mucii!
adevarul ca in logan e mai bine fata ac, decat in clio inghesuit,da cu ac.
Inca o data, eu nu vreau sa fiu penibil si sa spun ca fuge sau bate/este batut la fuga, astea nu sunt masini de fuga, ba mai mult nu prea ai unde sa fugi in tara asta, asa ca mai moale cu fuga...exista si masini de fuga, dar multi de pe aici nu prea stiu care sunt alea! Pe mine nu ma intereseaza ca ajunge X cu 4,3 secunde inaintea mea la urmatorul semafor sau ca face cu 5 minute mai putin un drum pana la Brasov, unde ajunge cu cifoscolioza mai ales daca a avut norocul sa mearga in clio pe bancheta din spate! Sateliti, climatronici....te doare mucii!
da, mai ales la astia mari, care n-au loc in symbol cand beau o bere si tre' sa conduca nevasta si ei sa stea in spate cu copchilu... clio simplu, fara alte denumirii, decat cu 2 litere, "RS", ala da, e masina serioasa. symbol e...doar o alta masina. peste logan la unele aspecte, sub la altele. nu are "ceva"-ul ala care sa te faca s-o alegi fara dubii. e masina care t face sa strangi din coor si sa-ti iei dracu' un megane, daca tot vrei masina.
eu cred ca astia anti symbol au toate unghiile roase pan` la carne
symbolu` e mult mai placut la condus ca loganul , nu cred ca spatiul este o problema , am mers si in spate si nu e asa incomod cum tot ziceti pe aici.
eu ma refer la simbolul de prin 2004 ....si fac pariu cu ce vreti ca 1.4 de pe symbol bate la cur si 1.6 8v de pe logan.
Bai, te faci de ras. Termina ca nu stii ce vorbesti. Cand io v-am spus ca loganu' e logan ce dreacu mah.
Si daca as veni cu un avensis sunt sigur ca nu ma pot tine dupa tine.
Rules!
Nu stiu nimic . Dar daca se duce pch acolo mor aia de inima cu el!
Mah, termina-te ca ne citesc altii si rad de noi. A ajuns si Clio Simbol vreo bestie pe 4 roti si nu stiu ? Dai tu fum, faci tu, dregi tu. Pai aia cu motoare de la 300 de cai in sus ce sa mai zica? Ca se teleporteaza?
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Leave a comment: