Logan vs Renault Clio Symbol

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Ivan Marian
    replied
    Originally posted by PCH View Post
    Sateliti, climatronici....te doare mucii!
    Originally posted by Seba View Post
    pai tocmai ca vorbim de doua roabe, de ce sa nu-ti iei bicileta, dar preferi o toacla de-aia de circ, cu o roata, dar cu comenzi pe ghidon?
    Sa dea naiba daca nu o sa pun si eu la roaba mea un SATELIT si un CLIMATRONIC,,sa moara astia de la reno cu clio al lor

Leave a comment:

• CataFOF
    replied
    Inca o data, eu nu vreau sa fiu penibil si sa spun ca fuge sau bate/este batut la fuga, astea nu sunt masini de fuga, ba mai mult nu prea ai unde sa fugi in tara asta, asa ca mai moale cu fuga...exista si masini de fuga, dar multi de pe aici nu prea stiu care sunt alea! Pe mine nu ma intereseaza ca ajunge X cu 4,3 secunde inaintea mea la urmatorul semafor sau ca face cu 5 minute mai putin un drum pana la Brasov, unde ajunge cu cifoscolioza mai ales daca a avut norocul sa mearga in clio pe bancheta din spate! Sateliti, climatronici....te doare mucii!
    adevarul ca in logan e mai bine fata ac, decat in clio inghesuit,da cu ac.

Leave a comment:

• Seba
    replied
    pai tocmai ca vorbim de doua roabe, de ce sa nu-ti iei bicileta, dar preferi o toacla de-aia de circ, cu o roata, dar cu comenzi pe ghidon?

Leave a comment:

• PCH
    replied
    Inca o data, eu nu vreau sa fiu penibil si sa spun ca fuge sau bate/este batut la fuga, astea nu sunt masini de fuga, ba mai mult nu prea ai unde sa fugi in tara asta, asa ca mai moale cu fuga...exista si masini de fuga, dar multi de pe aici nu prea stiu care sunt alea! Pe mine nu ma intereseaza ca ajunge X cu 4,3 secunde inaintea mea la urmatorul semafor sau ca face cu 5 minute mai putin un drum pana la Brasov, unde ajunge cu cifoscolioza mai ales daca a avut norocul sa mearga in clio pe bancheta din spate! Sateliti, climatronici....te doare mucii!

Leave a comment:

• Seba
    replied
    da, mai ales la astia mari, care n-au loc in symbol cand beau o bere si tre' sa conduca nevasta si ei sa stea in spate cu copchilu... clio simplu, fara alte denumirii, decat cu 2 litere, "RS", ala da, e masina serioasa. symbol e...doar o alta masina. peste logan la unele aspecte, sub la altele. nu are "ceva"-ul ala care sa te faca s-o alegi fara dubii. e masina care t face sa strangi din coor si sa-ti iei dracu' un megane, daca tot vrei masina.

Leave a comment:

• darksid3
    replied
    Carne vie de roase, e sange pe tastatura, nu alta )

Leave a comment:

• CataFOF
    replied
    eu cred ca astia anti symbol au toate unghiile roase pan` la carne
    symbolu` e mult mai placut la condus ca loganul , nu cred ca spatiul este o problema , am mers si in spate si nu e asa incomod cum tot ziceti pe aici.
    eu ma refer la simbolul de prin 2004 ....si fac pariu cu ce vreti ca 1.4 de pe symbol bate la cur si 1.6 8v de pe logan.
    Last edited by CataFOF; 4 November 2011, 18:51.

Leave a comment:

• cristiubs
    replied
    PCH, daca utilajul tau fuge asa rau, "cumparam" si noi?sa te linistesti, nu de alta

Leave a comment:

• Niki
    replied
    Exista si comenzi PE volan.
    Attached Files

Leave a comment:

• Ivan Marian
    replied
    ..nu stiu cum sa cumperi asa ceva ca are comenzi pe volan si loganul nu )))
    Mah...nu are comenzi pe volan ,are SATELIT sub volan sau langa el sau pe unde naiba o mai fi
    Ce stim noi ce e ala SATELIT

Leave a comment:

• PCH
    replied
    Hahahhaha....praf te-am facut atunci!

Ma uitam in trafic la clio...nu stiu cum sa cumperi asa ceva ca are comenzi pe volan si loganul nu )))

Leave a comment:

• Eu4yas
    replied
    Pai tu nu vezi ce poa' sa scrie asta, auzi ca nu m-am tinut dupa el pe maniu!

Numai, mi-a ajuns, ma declar invins.

Leave a comment:

• darksid3
    replied
    Te duci de la o extrema la alta, absolut gratuit.

Leave a comment:

• Eu4yas
    replied
    Nu dark. Sterge tot!

Unu e LOGAN frate si e MAXIM!

Leave a comment:

• darksid3
    replied
    Originally posted by Eu4yas View Post
    Nu frate. O pun pe maicamea sa conduca!

Bai, te faci de ras. Termina ca nu stii ce vorbesti. Cand io v-am spus ca loganu' e logan ce dreacu mah.
    Si daca as veni cu un avensis sunt sigur ca nu ma pot tine dupa tine.
    Rules!

Nu stiu nimic . Dar daca se duce pch acolo mor aia de inima cu el!
    Mah, termina-te ca ne citesc altii si rad de noi. A ajuns si Clio Simbol vreo bestie pe 4 roti si nu stiu ? Dai tu fum, faci tu, dregi tu. Pai aia cu motoare de la 300 de cai in sus ce sa mai zica? Ca se teleporteaza?

Leave a comment:

Working...
X
Anulare DPF
Politica de Securitate Google