Logan vs Renault Clio Symbol
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Guest repliedadica asta numai ca era varianta 5 usi.
Leave a comment:
-
Mah, sa fiu sincer ala de care imi zici imi place.....ala e cat de cat ok. E o masina mica, facuta sa fie mica...in timp ce berlina e chiar degeaba....din punctul meu de vedere. Una peste alta sunt doar niste table/fiare si nu merita atata atentie din partea noastra
Leave a comment:
-
Guest repliednu e poza unu e poza doi fara portbagaj ,deci un symbol fara portbagaj.
Leave a comment:
-
Nu cred ca sunt acelasi lucru...eu spun ca nu imi place masina din poza doi! In poza 1 e RS... ala la care ma gandesc cand aud acest nume
Leave a comment:
-
Guest repliede aproape la fel doar ca e hatch si nu berlina.
Leave a comment:
-
Clio RS e oarecum altceva....probabil ca nu care inca 2-3 membrii ai familiei pe care sa ii care si e ok pentru el. Noi discutam despre symbol fiji, alta mancare de peste!))
Leave a comment:
-
Guest repliedpina la urma orice model de masina isi are rostul si gustul lui ,ce e bine ca nu toti suntem de o statura sau greutate.
insa cum l-am vazut eu azi pe unul de 2 metri,cel putin, iesind din clio ala mic rs ,nu stiu ce confort poate avea un astfel de om,dar in afara de confort cum poate conduce masina?
Leave a comment:
-
Originally posted by CataFOF View Postdeci nu sunt eu ala nebun ca symbolul este mai "cizelat" in condus....
Leave a comment:
-
Asta am spus si eu, doar ca s'a gasit unul sa ma injure ca, vezi Doamne, am jignit Loganul.
Leave a comment:
-
Originally posted by CataFOF View Postvarianta smechera , 1.4 16v ,de bate la cwur motorizarea de 1.6 16v de la logan.
deci plus pentru symbol.
Leave a comment:
-
sincer, este putin ma "stramt" la interior,in rest e chiar bunicel.
Leave a comment:
-
deci nu sunt eu ala nebun ca symbolul este mai "cizelat" in condus....
Leave a comment:
-
e bunicel si symbol-ul,am la munca un "carbunar" si merge de n-ai treaba
Leave a comment:
Leave a comment: