Logan vs Renault Clio Symbol

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Eu4yas
    replied
    Da eu am pus la Megane pt ca este o combinatie absolut proasta din partea celor de la Renault.

Sunt atat de multe piese din plastic incat este imposibil sa nu apara acesti greierasi.

La Clio nu prea este asa dar tu nu prea esti documentat. Mai citeste!

Leave a comment:

• PCH
    replied
    Cum sa nu fim inversunati cand voi ii tineti partea unei masini careia am auzit eu ca unii posesori le baga guma de sters sau radiera, cum vreti voi sa o numiti, prin bord ca sa "dispara" greierasii! Pai si aia e masina???

Leave a comment:

• Eu4yas
    replied
    Am dat google si in 2 minute ti-am dat raspunsul doar ca sa vezi ca diferenta nu este asa exorbitanta.

Ai exagerat cu 700-800 lei pt farul de clio....Dar asta este....Daca suntem inversunati impotriva lui nu avem ce face.

Leave a comment:

• lungan
    replied
    Originally posted by Eu4yas View Post
    Mai gandeste-te......
    Ok, o sa incerc...
    Eu am pt logan nistre treburi pe care le-am schimbat cu altele mai "de soi" sau nu le mai folosesc de mult, gen trei tetiere, fise bujii, seturi noi de bujii, ceasuri de bord, aeratoare cromate, maciulii schimbator, arcurile stock, o bascula, discuri frana pline de 259, axa si pistoanele originale, un scaun, trei seturi de capace roti, doua jante ruginite etc...daca m-as apuca sa dau anunt acum ca le vand pe 3 lei, oare as avea clienti ?
    Oare i-as pune pe ganduri pe aia cu masini straine (in cazul asta symbol), la modul ba ce ieftine sunt piesele de logan ?

Leave a comment:

• Guest
    Guest replied
    Originally posted by alessandro View Post
    si ajung la pret de clio doar ca este logan. intereseaza te cat costa piesele la clio si dupa aceea vorbim. nu inreprezentanta ca in reprezentanta te rupe si loganu
    am schimbat azi parbrizul la pilkington ,am dat 270 ron pe cel cu parasolar,acolo ma intalnesc cu o cunostinta care maine isi va pune la symbol parbriz cu 340 ron de'ala fara parasolar ,cu e 360ron.
    asta tinand cont ca e aftermarket si cel mai bun produs ieftin ca sa zic asa,dar parbrizul de symbol e mai mic ca asta de logan insa se plateste brandul.
    mare masina nue ,scumpa e ,scumpa si la intretinere.

Leave a comment:

• PCH
    replied
    la interior loganul zici ca este facut facut pentru batrani sau copii prosti cu butoate mari si manete doooohh
    Bine ca esti tu destept! Sigur cand vorbesti de clio nu te gandesti la BMW 760 Li 2011?? Dupa cum il lauzi eu asta cred...sau poate ai scapat din vrun' sat gen Gimbasani unde vedeai doar carucioare de butelii si cand ai urcat in vrun clio de la taxi meridian ai crezut ca e New York-ul!
    Bord de autoutilitara ambele!

sa nu mai zis ca fluence a ajuns la pret de prestige. da pot sa va zic si de octavia 2 sau golf 6 ca voi tot batman batman
    Misto rau de tot fluence-ul ala.....i-ati doua!

Leave a comment:

• eugenmanea
    replied
    Renault Symbol e 5,000 EUR cu Rabla- de ce ziceti ca e mai scump decat Loganu? E exact la acelasi pret.

Zgomote la linia de tramvai? A mea face mai urat ca Loganu- iti rupe rinichii in tine si se aude si urat. Nu ma deranjeaza prea mult.

In 50,000 km doar 2 capete de bara? Nu e asa o performanta- tata are 70,000 km cu Loganu si nu a schimbat nimic la suspensie.
    Eu am 57,000 km la a mea si nu am schimbat nimic.

Leave a comment:

• dias02
    replied
    @alessandro daca as fi avut salariu 3000 euro pe luna mai mult de 15000-16000 nu as fi dat pe o masina pt ca nu e o investitie, e o necesitate (te duce din punctul A in punctul B, are aer, servo, etc). Am un coleg la munca cu un bmw caruia i-au fura de 3 ori oglinzile in doua luni si acum vine cu solenza. Loganul e o masina buna la pretul de achizitie intre 5000 si 8000 fara tva-ul de 24% (ENORM). Cui nu-i place loganul si are inca 2000-3000 euro in plus sa-si ia peugeot 107 la 10.000 euro. Aici vorbim strict de masini noi, nu de sh-uri cu probleme la 4000-5000 euro.
    Last edited by dias02; 9 November 2011, 17:19.

Leave a comment:

• Cristi_LCD
    replied
    ....
    sa nu mai zis ca fluence a ajuns la pret de prestige. da pot sa va zic si de octavia 2 sau golf 6 ca voi tot batman batman
    Si tu si mai era cineva cu Focusul. Adaugati la pret 3100 de euro sau diminuati pretul de la Logan cu 3100 de euro.
    Si fata de Octavia 2 prefer Fluence-ul la orice ora.

Leave a comment:

• Eu4yas
    replied
    Originally posted by lungan View Post
    Da, da, sunt foarte ieftine reperele aftermarket la symbol...de ex. un far e intre 750 si 800 lei pe cand la logan e intre 150 si 180 lei.
    Da, stiu, efar de reno nene...culmea e ca ala de logan e mai bun.
    Faruri clio pe gri si negru ani de fabricatie 2001 - 2009 , toate piesele pentru dizel si benzina pentru clio, clio2, clio symbol, clio fitgilampi stop cu semnal pe alb si galben, grila bara fata, proiectoare, bandouri bara fata , usi, capota spate, cadru motor, punte spate, motor 1, 4, etc

Produsul este NOU
    Pret: 150 LEI
    Mai gandeste-te......

Leave a comment:

• alessandro
    replied
    eu sunt inversunat intr un sens iar voi in alt sens. cine decide cine are dreptate ? nimeni. fiecare isi cumpara ce vrea si ce doreste. daca pe voi va multumeste loganul luati va logan

Leave a comment:

• 827sam
    replied
    de ce nu ti-ai luat clio ? esti inversunat fara motive
    esti suparat pe tine ca ai luat logan sau ce ? ) nu stiu de ce, dar sunt aproape sigur ca sunt la fel de scumpe/ieftine piesele, depinde cum o percepi pe treaba, ca mai laudau mai sus unii cum ca se schimba capete de bara si bielete intr-o veselie, la clio ala mic si misto care e bentley pe langa logan

Leave a comment:

• lungan
    replied
    Da, da, sunt foarte ieftine reperele aftermarket la symbol...de ex. un far e intre 750 si 800 lei pe cand la logan e intre 150 si 180 lei.
    Da, stiu, efar de reno nene...culmea e ca ala de logan e mai bun.

Leave a comment:

• alessandro
    replied
    si ajung la pret de clio doar ca este logan. intereseaza te cat costa piesele la clio si dupa aceea vorbim. nu inreprezentanta ca in reprezentanta te rupe si loganu

Leave a comment:

• 827sam
    replied
    bai alessandro, ai dreptate dar pana la un punct, loganul are cateva minusuri care se pot remedia, du-te la cineva sa iti antifoneze masina mai bine si ai sa vezi ca la 170 la ora nu mai auzi nimic, costa 200 de euro o antifonare ?
    are garda la sol ridicata si e barca ? baga 150 de euro in arcuri sport si se schimba treaba,
    dar cand schimbi 2 capete de bara in 50 de mii de km e bine ? e fiabila ?
    poti face schimbari multe cu 1 mie de euro sau chiar mai putin, economie pe care dacia a facut-o pentru a pastra pretul mic de achizitie
    nu cere loganului de 8000 de euro sa fie la fel ca un passat de 20 de mii, fii realist si mergi linistit cu loganu , ca nu-i masina proasta, dar ca unii nu vor sa recunoasca asta e altceva

Leave a comment:

Working...
X
Anulare DPF
Politica de Securitate Google