Logan vs Renault Clio Symbol

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• PCH
    replied
    La ce te referi? La cum stai in scaun, la cum sta masina pe sosea??

Leave a comment:

• Niki
    replied
    Asta e adevarat. Si mie imi place mai mult, ca design, Loganul.
    Diferenta de care tot vorbesc se simte din scaunul din stanga.

Leave a comment:

• PCH
    replied
    Si eu sunt de aceeasi parere....PH2 e mult mai frumos decat symbolul ala nou!

Leave a comment:

• Cezar
    replied
    Mie imi place mai mult loganul PH2 fata de Clio cel nou. Pe cuvant...

Leave a comment:

• Niki
    replied
    Alessandro, daca nu vrei sa fii injurat sau sa creada lumea ca esti nebun, vino cu argumente. Ba chiar niste teste de laborator, omologate si legalizate notarial...

Cand spuneam ca diferenta aia nu e mare, dar se simte, au sarit de *** in sus toti patriotii adoratori de puzzle franco-roman.

Leave a comment:

• alessandro
    replied
    ma da voi despre ce Clio Symbol vorbiti ? daca e asta nou ...pai ii da clasa loganului din orice pozitie. simplu

Leave a comment:

• Seba
    replied
    daca n-ai loc in clio rs, iti iei megane rs, simplu

Leave a comment:

• Eu4yas
    replied
    Auzi ma dark. Sa m**ra toti pestii mei si vanilia ta daca nu sa dea dreacu intr-un RS n-ar mai conta nimic spatiu frateee.
    Ar intra 8 insi fara probleme fiecare cu cate un troler + verisoara + maimuta + amanta + fiecare cu copii, cate 2 de caciula + cainele + pisicuta + juma de neam.
    Soferu' chiar daca are 4 metri sta confortabil la volan.

Sa dea naiba daca nu e asa!
    Last edited by Eu4yas; 7 November 2011, 22:13. Reason: Automerged Doublepost

Leave a comment:

• darksid3
    replied
    Hai c-ati ajuns la RS-uri...

Leave a comment:

• Eu4yas
    replied
    Originally posted by mitosu View Post
    pina la urma orice model de masina isi are rostul si gustul lui ,ce e bine ca nu toti suntem de o statura sau greutate.
    insa cum l-am vazut eu azi pe unul de 2 metri,cel putin, iesind din clio ala mic rs ,nu stiu ce confort poate avea un astfel de om,dar in afara de confort cum poate conduce masina?
    Originally posted by PCH View Post
    Clio RS e oarecum altceva....probabil ca nu care inca 2-3 membrii ai familiei pe care sa ii care si e ok pentru el. Noi discutam despre symbol fiji, alta mancare de peste! ))
    Te-a lamurit pecehas de te-a zapacit . E altceva la motor poate. Hahahaha. Ma prapadesc de ras.
    E altceva auzi. Mor! Bai eu zic sa te duci langa un clio rs sa bagi galeti de apa in el, il umpli si afli cat e volumu' apoi sa faci aceeasi operatie la un symbol .

Leave a comment:

• cristiubs
    replied
    ati umplu jde pagini de nebuni....inafara de spatiu si de piese mai ieftine.....alte avantaje ale loganului nu am vazut.nu ma c@c in sus ca am eu symbol....dar tot vad unii si altii care se cred in logan mai paziti de pericole ca il altarul bisericii....am si eu o intrebare....sunteti constienti ca in ambele masini la un impact vioent minim ocupantii celor 2 locuri din fata se duc pe ****?
    da-o draq de treaba....inteleg patriotism, inteleg pasiune....dar deja ati devenit fanatici....sigur gasiti 2-3 atuuri in plus si daca il comparati cu S-Klasse

Leave a comment:

• PCH
    replied
    Tipic carpato-danubiano-pontic! Dar ce are Dacia, draci pe ea?? Nu se preteaza pentru coclaurile din Romania?

Leave a comment:

• CataFOF
    replied
    cu capul pe umeri si chilotii atarnand...
    Lungan , felicitari , ai un o super masina , marca DACIA.

Leave a comment:

• PCH
    replied
    In sfarsit cineva cu capul pe umeri.....si eu sunt de parere ca daca doamne fereste intra unul cu bicicleta in tine, tu aflandu-te in clio esti dauna totala..

Leave a comment:

• lungan
    replied
    Reno symbol, eh ?
    Hmmm, oare ce urmeaza, logan vs lada sau pobeda ?
    Parerea mea e ca daca tot comparam loganu' cu "masini" sa nu nu includem totusi symbol la categoria "masini" ;)
    Si da, vorbesc in cunostiinta de cauza, chiar am avut asa ceva, dar generatia anterioara...
    Nu pot spune ca am luat foc in el sau ceva, dar totusi logan e maybach fata de symbol.

Leave a comment:

Working...
X
Anulare DPF
Politica de Securitate Google