Logan vs Renault Clio Symbol

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Eu4yas
    replied
    Cel mai mult mi-a placut replica unui coleg in momentul in care a facut aluzie la feminitatea Symbolului si masculinitatea loganului.
    Asta a fost de vis .
    Ma alatur si eu colegului Niki, le-am avut pe amandoua!

Leave a comment:

• Niki
    replied
    Eu le'am pus K'ule, dar pt. mine.
    Avandu'le pe amandoua in ograda, mi'am format o parere cu plusurile si minusurile fiecareia, dar incercand sa le exemplific, mi'au sarit unii in cap, fara sa gandeasca 3 secunde inainte.
    Nu'i o problema, limitele umane tre' sa aiba si ele, mandria lor.

Leave a comment:

• mr.K
    replied
    Tot asa cum cineva ar da mai mult decat pe un Logan pe o Toyota Aygo sau un Smart .

Totusi, inca n-ati pus egalitate la puncte slabe si tari, intre Logan si Symbol?

Leave a comment:

• Niki
    replied
    Originally posted by mitosu View Post
    am schimbat azi parbrizul la pilkington ,am dat 270 ron pe cel cu parasolar
    parbrizul de symbol e mai mic ca asta de logan insa se plateste brandul.
    mare masina nue ,scumpa e ,scumpa si la intretinere.
    De ce tocmai tu, care folosesti numai piese de calitate superioara pentru Logan, ai decis sa pui un parbriz aftermarket si nu unul "de origine"? E doar vreo 950 de lei...

Inca o ineptie mi se pare sa gandesti asa: mai mic = mai ieftin.
    Esti genul de om care da 100 de lei pe un pulover dar care nu ar da aceeasi suma pe un tricou?

Leave a comment:

• 827sam
    replied
    vdmihai, chiar nu ai observat p&^%a aia de ornament de pe mufarina bordului ? da-o dreacu jos de acolo ca e praf, voi astia care ridicati clio in slavi, daca v-ati urca in vreun maserati atunci ce mai divinizati ? fiat ?

Leave a comment:

• vdmihai
    replied
    Cred ca e a 5 a oara cand zici.
    Probabil ne-am dat seama ce vrei sa spui.

Leave a comment:

• dsign
    replied
    Ornamentul ala, da ala, de deasupra torpedoului... Zici ca-i bata de baseball... Ce ma dor ochii...

Leave a comment:

• Eu4yas
    replied
    Originally posted by dsign View Post
    Cat e un far ORIGINAL de Clio? ca de Logan e 300 lei in magazine, sau 150 la spiridusi, in targ, NOU!

Sa va aud despre Clio.

Dar vai, ma dor ochii, ce-i p..a aia de ornament deasupra torpedoului???
    Dane, ti-am dat exemplu mai sus ca-l poti gasi si pe-asta la 150 de lei. Daca mergem la reprezentanta probabil este mai scump dar totodata trebuie sa recunoastem ca este si mai greu de realizat. Interiorul farului de clio este mai complicat decat cel de logan (eu ma refer la cele vechi ce-s echipate cu H7).

Hai sa nu mergem catre o alta extrema ca asa pot spune si eu ca am dat pe filtru de motorina pt megane cat cel de logan .
    Pot sa mai spun ca la megane-ul 2.2, nu 2.1, are acelasi tip de proiector ca Loganul. Sunt convins ca daca un necunoscator merge la service si-i spune nea' mecanicu' cum ca proiectorul costa 5 milioane el o sa cumpere doua.

Ce dreacu, am si spus mai acu cateva pagini ca orice om care citeste un forum e imposibil sa nu se descurce in mod cat se poate de placut si de bine de niste piese care-l intereseaza.
    Asta daca vrea, daca nu si banii il dau afara din casa, atunci da, ne poate spune ca piesele sunt ENORM de scumpe pt Clio si ca a dat "jda" milioane.

Leave a comment:

• ROY
    replied
    Originally posted by dsign View Post
    Au ochii, ornamentul ala de deasupra torpedoului de la simbol... Zici ca-i cioplit din piatra, in mezozoic
    Aproximativ acelasi ornament il gasesti la portiera Loganului ,deci si aici ar putea fi scor egal....Asta daca vreti sa recunoasteti..
    Attached Files

Leave a comment:

• alessandro
    replied
    eu nu am facut referire la nimeni cand am zis ca e facut pentru copii prosti. am facut referire la masina si la caracteristicile ei. nu uita ca am logan

in schimb nu vad ce legatura au buteliile mele si faptul ca sunt un tzaran nascut in in ghimbasel.
    o iau ca pe o jignire. multumesc frumos.

interesant mor de a ti expune argumentele

Leave a comment:

• PCH
    replied
    Originally posted by alessandro View Post
    te as ruga sa vorbesti respectuos. nu cred ca ne permitem asa multe unul cu celalalt. vorbesti asa cu cine vrei tu da nu cu mine. sa nu iti mai repet odata. esti in stare sa aduci argumente si sa purtam o discutie civilizata sau ne comportam ca animalele si incepem cu jigniri ? defapt incepi cu jigniri ca eu nu ma cobor la nivelul asta.
    Tu ai facut referire la interiorul loganului si la copii prosti..asa ca mai usor ca nu am am ciocnit valize in gara! Fi atent la ce scrii acolo ca e natural sa primesti raspunsuri pe masura daca o iei pe campii si nu are rost sa ajungem la flame-uri! Am pretentia ca suntem doi membrii cu state vechi care stiu sa se controleze!

Dani, te referi la ornamentul ala ce face parte din "pachetul nichel+crom"? )
    Last edited by PCH; 9 November 2011, 21:54.

Leave a comment:

• dsign
    replied
    Cat e un far ORIGINAL de Clio? ca de Logan e 300 lei in magazine, sau 150 la spiridusi, in targ, NOU!

Sa va aud despre Clio.

Dar vai, ma dor ochii, ce-i p..a aia de ornament deasupra torpedoului???

Leave a comment:

• alessandro
    replied
    Originally posted by PCH View Post
    Bine ca esti tu destept! Sigur cand vorbesti de clio nu te gandesti la BMW 760 Li 2011?? Dupa cum il lauzi eu asta cred...sau poate ai scapat din vrun' sat gen Gimbasani unde vedeai doar carucioare de butelii si cand ai urcat in vrun clio de la taxi meridian ai crezut ca e New York-ul!
    Bord de autoutilitara ambele!

Misto rau de tot fluence-ul ala.....i-ati doua!
    te as ruga sa vorbesti respectuos. nu cred ca ne permitem asa multe unul cu celalalt. vorbesti asa cu cine vrei tu da nu cu mine. sa nu iti mai repet odata. esti in stare sa aduci argumente si sa purtam o discutie civilizata sau ne comportam ca animalele si incepem cu jigniri ? defapt incepi cu jigniri ca eu nu ma cobor la nivelul asta.
    Last edited by alessandro; 9 November 2011, 21:46.

Leave a comment:

• Allyn_y
    replied
    Nu este vb de inversunare Eu4yas ca doar nu a ajuns clio vreun Maserrati , era doar un versus intre symbol logan, iar pt cine dorea clio nu cred ca diferenta de cateva sute de E era un imediment imens, ci faptul ca nu exista absolut nici o diferenta majora care sa te faca sa optezi pt clio in dauna loganului .
    Aspect nu prea.. , motor ,cutie deja se stiu,calitatea materialelor apropiata..
    Marele minus al ren clio este spatiul interior f mic mai ales in spate.
    iar referitor la fluence vs octavia cred ca e alt pret ,mai apropiat ar fi fluence vs cruze cred ;)

Leave a comment:

• PCH
    replied
    A, la clio e dintr-o bucata! E de autoutilitara, cum e si la Logan! Eu sunt realist si accept asta, voi nu prea! Zici ca e Made in Germany si clioul asta!

Leave a comment:

Working...
X
Anulare DPF
Politica de Securitate Google