Mi se pare numai mie sau Fiat Albea seamana la exterior foarte mult cu Peugeot 206 Sedan?
Logan vs Fiat Albea
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
-
pai nu stiu daca-i furtisag, oricum daca e, atunci peugeot a furat de la fiat, nu invers. personal, ambele nu-mi plac pt ca sunt prea scumpe fata de ce ofera. si mai sunt si urate...Originally posted by Rocri View PostNu-i vorba de uratenie e vorba ca miroase a furtisag. In general incerc (nu reusesc mereu ce-i drept) sa nu judec la masini aspectul exterior sau mai bine zis frumusetea sau uratenia.
Mult noroc.
Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.
Comment
-
Nu cred ca e furtisag, chiar daca seamana spatele ambelor masini. Cred ca celor din Turcia si Orientul Mijlociu le plac masinile cocosate (Simbol, Albea, 206 sedan). Eu unul nu le suport... Pentru mine masina trebuie sa fie echilibrata dpvd aspect (e musai sa-mi placa aspectul!), dotari si performantaOriginally posted by Rocri View PostNu-i vorba de uratenie e vorba ca miroase a furtisag. In general incerc (nu reusesc mereu ce-i drept) sa nu judec la masini aspectul exterior sau mai bine zis frumusetea sau uratenia.
Mult noroc.
Comment
-
Peugeotul e facut in Turcia? Ca eu stiam altceva...
Comment
-
Da, unele sunt facute in Iran si unele in Franta.
Comment
-
Mie nu mi se pare o masina urata 206-le Sedan, dar deja deviem de la topic. Mai bine hai pe topicul cu 206 Sedan sa discutam mai mult.
Comment
-
deci:fiat albea am eu de la munca de aprox un an si juma am facut 70 de mii pana acuma si ia cazut ambreiaju in rest nici o problema, prinde 190 pe bord am si poza si film daca vreti pe telefon, dar este mai instabila decat loganu , la viteza mare directia parca devine incontrolabila, consum destul de bun undeva la 8 in oras si 6-7 afara depinde cum mergi , mers agresiv ia cam 14 adica mers blana autostrada in rest e cam nasol interioru, loganul este mai spatios,daca faci accident cu ea stai 4 luni dupa o aripa nu mai zic daca vrei si o capota
Asistenta: RAZVAN YPO - 0726240862 COSMIN CGK - 0767132803
Comment
-
Eu ma lamurisem demult cum sta treaba cu Albea. De aia nici nu l-am luat, ca nu era diferenta mare de pret, poate chiar insesizabila pentru mine.
Comment

Comment