Albea e urata ca boala
cu Linea mai stam de vorba
cu Linea mai stam de vorba
si stie mai multe, asteptam pareri!

Gusturile nu se discuta...insa totusi a aparut Arta Esteticii, daca e sa faci masuratori...designul e..ciudat (ca sa nu zic altfel)!Uita-te mai atent la liniile masini-raport diametru roti-linea portbagaj-etc!Chiar ai da 2000 de euro in plus pe masina asta in detrimentul unui Logan mult mai bine echipat?...
)...Linea e precum megane sedan,o masina care vrea sa PARA luxoasa,prin design-ul exterior,si prin look-ul interiorului din exterior.Cand vei intra in ea,si pipai si vezi mai bine,ai sa observi ca marea majoritate a elementelor din interior,le gasesti pe logan,doar ca sunt putin schimbate estetic.Deci nu as da atatia bani pe Linea,sau Megane.
)(reclama),e prastie de masina.Nu vad motivul pentru care mi-as cumpara-o.Poate doar ca are 4 roti si volan..
)))))
imi cer scuze, dar nu ma pot abtine. mai ales ca destui de multi din astia cu albeea cand ma vedeau cu loganul "trantit" si fara tobe se incordau sa-mi arate ce trage martoaga aia care-i curge-n vene pisat de cal cabrat ferrari...trage sa moara...inca o data, scuze pt limbaj, o sa-mi dau singur warn...
nu ma lasa scriptul forumului sa-mi dau singur warn
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.

Comment