Logan 1.2 16v Vs Chevrolet Aveo 1.2 8V !

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Prietene, nu ma chinui sa'ti demonstez absolut nimic.
    Im momentul cand o persoana are o idee preconceputa, dar nesustinuta cu argumente logice, nu e cazul sa incerci sa'i arati de ce nu are dreptate. Isi va da singura seama cand se va lovi de evidente.
    If it ain't broke, don't fix it!

Comment

Originally posted by eddyy View Post
      eu sincer nu inteleg verususurile astea intre logan si kalos , aveo sau eu mai stiu ce rahat de chevrolet , e destul de clar ca nu ai cum sa ti cumperi asa ceva chit ca nu ti cumperi logan , n-ai cum sa ti cumperi o panarama de masina ,
      De obicei se compara aceeasi clasa si aproximativ aceleasi preturi- si concurentul direct al Daciei Logan e Aveo.
      Noul Aveo e mult peste logan, oricat de pocnitoare de Chevrolet ar considera-o unii, dar e si mult mai scumpa.
      Vechiul Aveo are probleme mari la siguranta, dar nici Loganu nu poate da cu prea multe pietre la capitolul asta..
      In rest eu zic ca si Loganu cat si vechiul Aveo au plusurile si minusurile lor..cu un avantaj ptr Logan ca e romanesc si e mult mai raspandit= poti sa cumperi piese mai ieftine de la SRL uri ; si sunt f multi mecanici care stiu sa il repare.
      Saab 9-5 Aero

Comment

Nu cred ca noul aveo este peste logan,cel putin ph2!Parerea mea este ca amandoua exceleaza la diverse capitole,aveo la exterior este 0 barat,evidentiindu-se la interior prin ceasurile de scuter ))...de ph2 nu zic nimic ca stie toata lumea ce are si ce nu!Acum ca un per total logan ph2 1 new aveo 0 !

Comment

MRS'ule, ai mers vreodata intr'un Aveo?

Te intreb ca sa imi fac o idee despre ce discutam.

Comment

Am mers Niki B!Cum am precizat si mai sus are un vecin si mi-am facut o idee(am si condus-o...daca are vreo importanta)

Comment

Asa, si? Chiar nu ti'a placut?

Mie mi'a placut cum merge, mai mult decat Loganul. In plus, interiorul era mai bine finisat, butoanele alea aveau o alta textura, era ceva mai bun.

Comment

am mers eu intr un aveo nu te agita sa vorbesti de sus , ce masina e loganul dar ce panarama e chevroletul, si e cam penbil sa sustii ca chevroletul e masina cred ca e singura masina mai proasta ca loganul in opinia mea bine asta se reflecta si n pret si vorbesc in calitate de sofer de aveo si spark, ulterior am constatat ca sparkul este o masina pentru handicapati fizic , daca ai doua maini sau doua picioare e imposibil sa o conduci , aveo e doar o masina mai penala cu un design penal si cu roti de matiz si atat punct , despre fiabilitate nu mai are rost sa vorbesc daca nu ti pica alternatoru in primi 20 de mii inseamna ca esti un norocos , cam atat am de spus .
                de cunoscatori si soferi de masini "straine" suntem satui , in fine masini facute alternativa la pisicute pe bulgaria nu poti sa ridici pretentii
                Last edited by eddyy; 6 December 2011, 16:21.

Comment

Nu ma agit, poate esti tu prea sensibil. Si nici nu'ti vorbesc de sus, ma gandesc ca ma privesti tu prea de jos... asta daca vrei s'o dam in caterinci ieftine. Si scrie mai lizibil ca mi se dilata pupilele incercand sa descifrez ce scrie pe acolo; parca a fi scris Dan Diaconescu, dupa dictare.

cred ca e singura masina mai proasta ca loganul in opinia mea
                  Bine spus, in opinia ta, asta insemnand clar ca este o parere subiectiva. Daca vorbesti cu un posesor de Chevrolet, la fel ar spune si el.

Eu mi'am exprimat parerea ca fost posesor de Logan (2 ani), + ceva km de mers cu Chevy Aveo, totodata incercand sa fiu cat mai obiectiv.

Comment

Niki nu pot sa zic ca nu mi-a placut,dar nu este genul meu,verde peste tot,consola centrala arata ceva mai bine...dar ca tinuta de drum nu imi place,troncane la cele mai mici gropi,instabila...si multe altele,nu pot sa zici ca aveo este caruta,dar nici super masina...parerea mea este ca la momentul de fata este sub Logan!

Comment

Deja sunt pareri personale, nesustinute, chiar jignitoare, daca nu aveti Aveo sau nu ati avut intentia de a o cumpara din diverse motive, nu trebuie jigniti posesori de Aveo si Spark. Daca intrebati un posesor de BMW sau AUDI etc cred ca ar avea acceasi parere jignitoare si nesustinuta despre posesorii Loganului. Acest topic a fost deschis pentru comparatii nu jigniri intre posesorii de Logan sau Chevrolet.
                      Am avut ocazia sa conduc un Chevrolet Aveo timp de 2 luni (inainte sa-mi cumpar eu Logan) cu motor de 1.4, nu am fost multumit de consum, putere, elemente de caroserie din plastic de proasta calitate, tabla foarte subtire, lipsa scutului la motor, jante si cauciucuri cam inguste pentru marimea si grautatea ei ( parerea mea), in schimb interiorul ( din punctul meu de vedere) este net superior Loganului, Volan reglabil imbracat in piele, materialele folosite au o textura mai placuta la atingere cat si vizibil, scaune si bancheta spate mult mai confortabila, linia bordului mai bine gandita, mai practica si optic mai spatioasa (interior).
                      Despre Logan nu are rost sa mai comentez deoarece stim cu toti cam tot despre el
                      Megane II faza II 1.5dcI K9K

http://www.loganclub.ro/forum/b_189_ygn_2-t41493.html

Comment

@93mrs: Da, culoarea bordului, verdele ala, nici mie nu imi place. Tot cam asa e si la Hyundai Accent.

Cea cu care am mers eu, era in stare relativ buna. Batea un capat de bara, pe dreapta.
                        Viteza mare nu i'am dat, caci nu era a mea, si cand merg cu masinile altora am mai multa grija decat de a mea.
                        Imi mentin parerea ca e un pic mai bine lucrata, fata de Logan.

Comment

Ce imi place mie cum improsca unii cu noroi alte masini si decreta ca x masina e praf (ca e ea Aveo, Fabia,Octavia Tour, Astra, Symbol si cam toate vs urile de pe aici) ca dc te tine 20,000 km e lucru mare; stiind ca nu e niciun posesor de Aveo care sa ii raspunda in mod obiectiv. E ca si cum l-ai gasi pe Lucian Bute in moarte cerebrala, ai da in el pana l-ai umple de sange si apoi te-ai lauda ca l-ai batut pe Bute de i-au sarit capacele.

Ia scrie asta pe chevrolet club...sa vedem cam ce raspunsuri dau posesorii- poate au si ei o parere ca doar n-or fi cateva mii de dobitoci care sa isi fi luat masina sa ii tina 20,000 km.(ca o paranteza vecina mea are un Aveo negru care are vreo 70,000 km si pana acum n-a avut nicio problema- chiar imi place f mult interiorul, are niste plastice f frumoase).
                          Dar probabil ca si acest vs va avea soarta celorlalte ptr ca in afara sa se stearga pe jos cu masina din vs si sa se ridice in slavi Loganu, eu nu am citit nimic concret.La un moment dat o sa zica un admin 'mai luati o pauza' si bye bye- se trece la urmatorul vs.
                          Saab 9-5 Aero

Comment

Ma sunt cateva categorii de oameni care dau cu pietre in logan :
                            1 prostii
                            2 cei care n-au bani de un logan
                            3 cei care isi permit financiar o alta clasa de masina si normal ca tintesc mai sus
                            4 incultii care nu cumpara logan doar pentru ca e "dacie"

fiecare posesor al altei marci de masina se incadreaza in cate una din categoriile astea, ii respect pe toti, dar astia sunt romanii, ingamfati, infumurati si aroganti mai ales in postura celor care scuipa loganul doar pentru ca e "dacie", d-asta peste tot pe unde te duci, pe alte forumuri dedicate marcilor respective, absolut toti scuipa loganul, pe aia ii incadrez in categoria 1, respectiv 4 ...
                            Daca prostii ar zbura, ar fi intuneric.

Comment

Foarte bine spus Samy...Good Point!

Comment

Samy te rog sa mai pui o categorie 5) si altci cativa care tintesc spre calitate si siguranta
                                Am un prieten care a preferat sa mai stranga bani un an pentru as permite o masina mai calitativa si mai sigura ( vorbind doar de masini noi)
                                Megane II faza II 1.5dcI K9K

http://www.loganclub.ro/forum/b_189_ygn_2-t41493.html

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google