Logan 1.6 Vs Audi A4

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Logan 1.6 Vs Audi A4

    Salut tuturor.As vrea sa imi cumpar o masina si sa ma bag pe taximetrie..insa as avea nevoie de ajutorul vostru.Ce alegere ar trebui sa fac?Audi a4 1.6 sau logan 1.6?

    PRO AUDI:mai mult siguranta,dotari mai multe,motor mai bun,confort net superior,design...
    PRO LOGAN:mai ieftin,mai putini bani pt intretinere,MASINA NOUA,
    Contra AUDI:masina sh la mana a 2-a(vorbind despre unul din modelele 2006-2008)

    Stima #_#

  • #2
    Daca iti permiti intretinerea unui Audi atunci nu mai are rost sa te gandesti la logan. Tu stii cati bani iti permiti sa dai pe o revizie, pe o eventuala piesa care se strica (audiul va fi sh, si inevitabil mai repari cate ceva), pe un set de caucicuri, pe casco (va fi mult mai scump la audi) etc etc etc. Tu stii cel mai bine cum stai cu banii dupa achizitie.
    Dacia Logan Prestige 1.6 16v - B 21 xxx

    Comment


    • #3
      pentru taxi in mod clar logan. si nu 1,6. ori 1,2 (de perefat cu gpl) sau 1,5 dci. stiu ce vorbesc. am trei prieteni taximetristi. 1.consum (ceea ce va conta cel mai mult) 2. romanii au tendinta sa ocoleasca taxiurile gen audi, merc...etc. cel mai bine intreaba-i pe taximetristi si o sa vezi ce spun. cu loganul se lucreaza cel mai bine si profitabil. daca o vrei pt tine, masina, e altceva... cand vei consuma 10-11 l/100km in oras cu 1,6, n-o sa-ti placa deloc mai ales la tariful asta. e vba sa se faca 2,2 lei/km dar si asa tot mai bine e cu logan
      Last edited by B997NDL; 11 January 2012, 03:51.

      Comment


      • #4
        siguranta, dotari, motor...pt client, care vine 5 minute in masina si-l doare-n cur ca ai tu climatronic bi-zonal? sau vrei sa-l cari cu 200 prin oras...ia lighean pt taxi, ca masina de servici e ok. nici nu trebuie nou, ca nu e rentabil. un logan de 2-3 ani, cu km relativ putini. nu te complica in investitii de imagine cu audi, ala il iei pt tine, nu pt client.
        Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.

        Comment


        • #5
          Depinde si de zona.
          In Satu Mare rar intalnesti un logan ca si taxi. In schimb masini cat mai luxoase. BMWseria5 pana in 2003, BMW seria 3 din 2006, Audi A4 din 2003 pana in 2007, Passaturile noi de dupa 2007, este si un Phaeton si un S Classe. Peugeot-uri 407sw, megane din 2005 in coace, noul clio, golfuri 4 spurcate. Mercedes C Classe.
          Eu nu prea ma plimb cu taxi, dar daca se intampla sa am nevoie, evit loganurile, fiindca nu sunt intretinute asa cum imi place mie. Cum sunt fan Logan nu suport sa vad masina neglijata si taximetristi de aici, soferi pe logan, nu is dau foarte mult interesul. Cei cu masini straine, mai putin cei cu G4, au masinele frumos intretinuta. Asa-si atrag clientii.

          Comment


          • #6
            Logan cu siguranta pentru taximetrie
            sigpic

            Comment


            • #7
              Originally posted by Seba View Post
              siguranta, dotari, motor...pt client, care vine 5 minute in masina si-l doare-n cur ca ai tu climatronic bi-zonal? sau vrei sa-l cari cu 200 prin oras...ia lighean pt taxi, ca masina de servici e ok. nici nu trebuie nou, ca nu e rentabil. un logan de 2-3 ani, cu km relativ putini. nu te complica in investitii de imagine cu audi, ala il iei pt tine, nu pt client.
              are dreptate Seba. si ti-am mai zis: la 1,40 lei/km n-o sa-ti convine tie consumul unui audi sau chiar a unui 1,6 mpi. cuvantul de ordine trebuie sa fie consum si in niciun caz viteza. esti platit si la stationat (semafoare prinse pe rosu) ti-am zis ca am prieteni si stiu bine astea.

              @DaniD: sunt curios care e tariful in SM si care e cea ma lunga cursa. nu vad un taximetrist cu capul pe umeri sa mearga cu 10-13 l/km in conditiile in care o cursa lunga pt el e una de 10 lei si vba lui Seba: in doare-n ....cu ce masina merg atata timp cat tariful e mic (adica cel de 1,4) avem merc si altele in special pe la grant cu 2-3 lei/km.

              desi cred ca vbim ca prostii si omul si-a luat de muuult masina ca nu mai zice nimic. poate nu mai intra pe aici.
              Last edited by B997NDL; 12 January 2012, 02:02.

              Comment


              • #8
                Taxi...curat sa fie.

                Hai sa fim seriosi, la taxiuri problemele pe care le vede clientul sunt pretul, atitudinea taximetristului si daca masina e curata.
                As aprecia la culme un TAXIMETRIST cu Logan dar care sa fie imbracat decent, poate chiar cu cravata, cu o masina intretinuta si curata boboc, care sa stie sa vorbeasca politicos si sa nu urle maneaua-n boxe....
                Restu' e detalii...

                Comment


                • #9
                  @Seba

                  Dar voi face si curse Galati-Bucuresti sa duc pasageri la aeroport si ce o sa fac sa merg cu loganul unde dupa un drum de 2 ore te inteapa fundul?)

                  Comment


                  • #10
                    Aici e o intreaga discutie, referitoare la sensibilitatea poponetului fiecaruia.
                    Eu(si foarte multi alti colegi) nu am nici un fel de probleme de acest gen, nici dupa un drum de 400 de km(echivalentul a 6-7 ore de condus)

                    Comment


                    • #11
                      Sunt multi clienti care nici macar nu sunt interesati ca ai Logan curat, nou, colantat integral in galben frumos (inclusiv oglinzi, manere, bandouri), taximetrist imbracat frumos etc.. . Se urca la ala din spate Ambiance chel, galben de fabrica cu bari negre Ph1, iei pamantul cu lopata de pe ea, stramba din toate incheieturile...

                      Am probat chestia cu masina mai murdara si am mai mult succes, nu stiu de ce...
                      4 pistons + GPL + tuningu' casei = km multi & 1.5 dCi 85 BoiP

                      Comment


                      • #12
                        credeam ca mi se pare mie , dar asa-i ...

                        si daca stau vara cu AC-ul pornit ma ocoleste lumea. si stau numai cu ac pornit cand e foarte cald.

                        @Mihai2435
                        daca faci mai mult de 4 drumuri in afara pe luna s-ar merita audi. si-i poti pune gpl...
                        Last edited by Seba; 13 January 2012, 00:39.
                        o/____\o
                        (i)
                        .........

                        Comment


                        • #13
                          A nu se intelege ca nu-mi place loganul sau ca favorizez audiul chiar as favoriza putin loganul la costuri..oricum nu am de ce sa favorizez una sau alta ca eu am hyundai accent so...:d

                          Comment


                          • #14
                            Originally posted by Mihai2435 View Post
                            @Seba

                            Dar voi face si curse Galati-Bucuresti sa duc pasageri la aeroport si ce o sa fac sa merg cu loganul unde dupa un drum de 2 ore te inteapa fundul?)
                            sa inteleg ca audi ala cu motor de 1.6 e vreun fel de racheta nou inventata ? ) Ia un logan cu motor 1.6 16v atunci si gata daca vrei sa fie sprintena, oricum mai tare ca audi ala cred ca o sa mearga.
                            Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.

                            Comment


                            • #15
                              Acum ca mi-am pus mintea la contributie situatia a devenit si mai grea mi-am adus aminte si de stelele euroncap..pana la urma asta e cel mai important.
                              Pana acum e cam 3-2 pt Logan...

                              Comment

                              Working...
                              X
                              Anulare DPF
                              Politica de Securitate Google