No offence e doar o parere personala: 206 mai ales ala sedan e cutie de conserve...o fi Logan-ul frigider, dulap, dar 206 e cutie de conserve
cai . Dupa tuning (Ax cu came, filtru sport , camasi sport , ecu lev2 , evacuare (ziceau din germania ca va avea 140cp - eu cred ca erau mai degraba 120-125) dar nu depasea 205 orice ar fi dupa tuning (inainte 190max)
...in schimb 206 sedan e de toata jena si interior si exterior
ala are o tinuta de drum exemplara fata de logan, cum dracu sa stea mai bine loganul? daca le duci pe amandoua la limita, acolo o sa vezi diferenta. am condus ambele masini, iar loganul cu suspensii normale e praf; de-abia cu suspensii sport, se apropie de 206 hatchback. il faci poate pe demaraj, dar pe viraje ii da la logan de nu se aduna.
..Ma faci sa rad pe cuvantul meu.We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.

Comment