Sfaturi Achizitie Cu Program Rabla - Dacia Vs Hyundai Vs Toyota

Collapse
This topic is closed.
X
X
 
 • Filter
 • Time
 • Show
Clear All
new posts

 • #16
  no bine

  eu sunt pt hyundai, e strict numai vorba de gusturi; n-am gasit nici un test cu elantra facelift...

  https://www.youtube.com/watch?v=-4AbvXxHLYQ

  Comment


  • #17
   Originally posted by einstein1984 View Post
   Pai daca e strict ce cauta Dacia in titlu? Si de ce intrebi aici si nu pe forumurile Toyota-Hyunday?   D-le coleg, daca te deranjeaza faptul ca am cerut sfaturi pe un forum unde am dreptul sa deschid un topic in calitate de membru, imi cer scuze tie. Dar la fel de bine ai putea tu stimabile sa te muti pe alte forumuri pentru ca acest topic deja l-ai poluat destul. Suntem un colectiv frumos pe acest forum unde discutam inclusiv pe teme religioase si altele ce nu au legatura cu Loganurile noastre iar dumneata ma trimiti pe alte forumuri numai pentru ca aveti un deranj la stomac.

   O sa rog un moderator sa închidă acest topic, pentru mine nu mai are importanta in aceste conditii si pana la urma dupa interventii ca si ale dumitale, o sa ma bucur ca voi activa pe alte forumuri unde vor fi mai putini ca dvs.. O sa ma sfatuiesc cu sotia cu un prieten bun si tot o sa ajung la o concluzie. Eu doar vroiam o discutie amicala productiva ca de aceea e forum. Numai bine.
   Nirvana. Kurt Cobain a arătat fanilor că faima nu înseamnă doar strălucirea scenei, adoraţia mulţimilor şi grămezile de bani.
   sigpic

   Comment


   • #18
    Eu zic sa intrebi pe forumurile marcilor respective (aici nu prea o sa gasesti argumente decat "a mea merge, nu are nimic). Cu mcv-ul stai POTOL
    In fata unei minti tacute, se preda intreg Universul

    Comment


    • #19
     [QUOTE=darksid3;1683303]Eu zic sa intrebi pe forumurile marcilor respective (aici nu prea o sa gasesti argumente decat "a mea merge, nu are nimic). Cu mcv-ul stai POTOL [/QUOTE

     Credeti-ma ca înainte sa deschid acest topic am studiat săptămâni bune orice forum, review, etc, am citit mult dar nu exista multi detinatori iar informatiile sunt putine chiar inexistente pe anumite parti. Mai mult sunt masini de generatie 2013 si nu au încă istorie sa zic asa, dar nici nu le poti compara cu cele dinaintea lor pentru ca sunt diferite. Oricum multumesc pentru sfaturi. Insist in a inchide acest topic, cu scuzele de rigoare. Multumesc.
     Nirvana. Kurt Cobain a arătat fanilor că faima nu înseamnă doar strălucirea scenei, adoraţia mulţimilor şi grămezile de bani.
     sigpic

     Comment

     Working...
     X
     Anulare DPF
     Politica de Securitate Google