Announcement

Collapse
1 of 2 < >

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Loganclub.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.

__________________________________________________ ________________________________


I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________


II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Loganclub au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii

Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont

Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Loganclub nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul Loganclub (dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.

Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________


III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).

Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul Loganclub(webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
2 of 2 < >

***REGULAMENT***

Acest regulament a fost modificat la data de 19-11-2006.
Reguli privind utilizarea forumului LoganClub&ClubSandero

Motto: Se urmeaza, se respecta sau .. se cauta alt forum.

1. Principii generale

Forumul de fata a luat nastere din munca unor entuziasti, dornici de a crea o noua comunitate în Internet-ul românesc, existând atât asemanari cât si deosebiri fata de alte comunitati similare. Daca doresti sa te integrezi în aceasta comunitate, esti rugat sa parcurgi urmatoarele rânduri, pentru a nu aparea pe viitor neplaceri de nici un fel.

În continuare, dorim sa lamurim un principiu care guverneaza orice comunitate sau, mai general, orice site de pe Internet. Din momentul în care ai tastat adresa site-ului, ai intrat pe o proprietate privata, unde gazda are dreptul de baza al oricarei societati democrate, acela de a si-o administra dupa cum crede de cuviinta. Nu trebuie ca aceste cuvinte sa te sperie, nu am creat forumul doar pentru noi însine ci dorim sa formam o comunitate bazata pe oameni care respecta regulile noastre. De aceea trebuie sa stii ca, daca doresti sa te integrezi în aceasta comunitate, trebuie sa te supui regulilor de mai jos, ce au fost create de niste oameni, pentru niste oameni. Daca un principiu enuntat nu coincide cu un principiu de-al tau la care nu poti renunta, esti invitat, fara suparare, sa renunti frecventarea forumului, eventual sa-l frecventezi doar citindu-l si fara a interveni în nici un fel.

Sa lamurim acum cine sunt gazdele acestei comunitati:

Administratorii
a) Administratorii sunt persoanele care detin acest forum si se ocupa atat cu partea tehnica a sa cat si cu partea administrativa.
b) Statutul de administrator poate fi acordat doar in situatii speciale si doar la propunerea celorlalti administratori.
c) Administratorii au dreptul de a gestiona orice mesaj de pe acest forum si nu raspund in fata celorlalti membri pentru actiunile lor.

Moderatorii
a) Moderatorii sunt persoane care au dreptul de a gestiona mesajele celorlalti utilizatori ai forumului.
b) Moderatori se supun, ca oricare alt utilizator, acestui regulament si au grija ca el sa fie respectat.
c) Gestionarea mesajelor se face respectand prezentul regulament, abaterile grave sau repetate de la aceasta regula soldandu-se cu retragerea dreptului de a modera.
d) Functia de moderator nu implica privilegii ci responsabilitati. Functia de moderator implica posibilitatea de a edita, muta, sterge sau bloca mesajele celorlalti utilizatori.
e) Functia de moderator este propusa si acordata doar de catre administratori si nimeni nu poate interveni in privinta aceasta.
f) Moderatorilor li se poate retrage dreptul de moderare doar de catre administratori. Destituirea se poate face fara un motiv anume insa acesta actiune va fi comunicata.
g) Desi nu este necesar, moderatorii pot da explicatii pentru actiunile lor.
h) Este necesar ca moderatorii sa dea explicatii pentru actiunile lor atunci cand un utilizator cere expres acest lucru.

Super moderatorii au aceleasi drepturi ca si moderatorii, cu diferenta ca aria lor de acoperire este reprezentata de întreg forumul.

Orice membru poate obtine una din functiile de mai sus daca se remarca în mod pozitiv pe o perioada îndelungata si implicarea sa în forum este însemnata.

Nota: În mod implicit, dreptul de postare în cadrul tuturor sectiunilor forumului este restrictionat.

2. Reguli si recomandari

1. Forumul LoganClub&ClubSandero este deschis tuturor persoanelor, indiferent de nationalitate, sex, religie, clasa sociala etc. Totusi, cunoasterea foarte buna a limbii române scrise este obligatorie. Recomandam, de asemenea, cunoasterea limbii engleze la un nivel suficient pentru a întelege un text tehnic. Exprimarea scrisa este, prin definitie, mai complexa decât cea orala si, prin urmare, încearca sa te faci înteles prin ceea ce scrii. În unele contexte este indicata o exprimare cât mai apropiata de cea literara, în alte contexte mai relaxate se poate folosi si un limbaj familiar însa în ambele cazuri este foarte important sa fii înteles cât mai usor de catre ceilalti.

2. Pe lânga cunoasterea limbii, este necesara cunoasterea regulilor de baza ale limbajului scris (majoritatea valabile în orice limba), dupa cum urmeaza:
- scrierea cu înflorituri (k, sh, tz, y) este interzisa, cu exceptia cazurilor în care pot aparea confuzii;
- spatiu se lasa dupa si nu înainte de semnele de punctuatie; semne de punctuatie sunt considerate inclusiv semnele de exclamare si întrebare;
- nu se lasa spatiu dupa prima paranteza, nici înaintea celei de-a doua; se lasa, în schimb, înaintea primei paranteze;
- un singur semn de exclamare sau de întrebare este de cele mai multe ori suficient, trei semne sunt considerate maximul admis, un numar mai mare ducând la enervarea cititorului; desigur, uneori se impun si exceptii, important e ca exceptia sa nu devina regula;
- orice propozitie începe cu litera mare, orice nume propriu începe cu litera mare (acest punct este doar o recomandare);
- numarul punctelor de suspensie este trei, nu doua si nici mai mult de trei;
- scrierea cu diacritice este optionala;
- scrierea nejustificata cu majuscule, litere îngrosate, italice, subliniate, cu culori sau alte artificii este interzisa.
În general, tineti cont de faptul ca un post trebuie sa poata fi citit rapid.
Orice abatere de la regulile de mai sus îngreuneaza parcurgerea textului si enerveaza inutil cititorul. Cine doreste cu orice pret sa iasa în evidenta, o poate face în alt mod, nu "chinuind" ceilalti membri ai comunitatii.

3. Fiecare utilizator este identificat printr-un singur nume de utilizator (user). Înregistrarea sub alt nume a aceleiasi persoane se numeste "clona";
clonele sunt interzise. Daca ai uitat parola, exista o functie pentru recuperarea ei pe care esti rugat sa o folosesti sau, în cel mai rau caz, poti apela la un administrator care te va ajuta.

4. Nu jigni, nu declansa scandaluri (asa-zisele "flame-uri"). Faptul ca esti nervos, chiar daca ai dreptate, nu îti scuza comportamentul. Nu vor fi tolerati cei care se ascund în spatele anonimatului pentru a aduce jigniri sau injurii altor utilizatori sau unor institutii. Chiar daca sunt folosite stelute, "beep"-uri în loc de cuvintele explicite, acest lucru nu ajuta cu nimic pentru ca aici intentia conteaza.
Nu sunt acceptate discutiile explicite privind promovarea oricarui tip de activitate ilegala sau imorala (warez, pornografie, xenofobie, rasism etc).

5. Posturile monosilabice, care nu aduc nimic bun discutiei ("cool", "de acord", "super", "rulz", "vreau si eu d-ala") sunt interzise. Nu suntem pe un canal de IRC ci pe un forum, daca nu va puteti abtine cautati alte comunitati în care aceste lucruri sunt permise.

6. Posturile trebuie sa fie bazate pe argumente, nu pe opinii subiective.
Trebuie acordata mare grija discutiilor contradictorii, gen benzina vs diesel, unde subiectivitatea tinde sa depaseasca anumite limite.

7. Nu se ofera nici un fel de premiu celui care posteaza cit mai multe mesaje. Nu se face nici o diferentiere intre cei care posteaza mai des si cei care posteaza mai rar. In afara de citeva titulaturi care sint doar cu numele si nu confera nici un fel de alte facilitati nu se face nici o distinctie intre cei cu posturi multe si cei cu posturi putine. In concluzie, scrieti numai daca aveti ceva de spus.

8. Ne rezervam dreptul ca, dupa un numar variabil de posturi (ce de regula nu va fi mai mare de 10-20) sa retragem dreptul de a posta pentru userii care nu corespund cerintelor noastre. Faptul ca ai câteva categorii unde poti posta liber, nu înseamna ca poti sa te complaci în postura de membru si sa "poluezi" astfel discutiile fara a respecta regulamentul.

9. Înainte de a deschide un thread nou, este recomandat sa urmezi etapele descrise în continuare:
- apeleaza la functia Search a forumului pentru ca e posibil ca subiectul sa mai fi fost discutat;
- daca ai posibilitatea si rabdarea necesara, citeste mai multe discutii legate (chiar si vag) de subiectul pe care intentionezi sa-l deschizi; s-ar putea sa gasesti raspunsul în alta discutie, cu subiect aparent diferit de ceea ce cauti si care nu apare la cautare.

10. Daca te-ai decis sa deschizi un thread nou, ai grija ca titlul sau sa fie scris citet si sa reflecte pe cât posibil subiectul abordat. Asadar, titlul "Problema cu ambreiajul" este de preferat fata de "Am o problema".

11. Daca thread-ul se refera la o problema, ofera cât mai multe detalii despre aceasta si nu astepta ca ceilalti utilizatori sa-ti ceara detaliile. Spre exemplu, enunta de la început anul de frabricatie, motorul, codul motorului etc, facând referire inclusiv la componentele care nu-ti par importante, e mai bine sa oferi detalii în plus decât în minus.

12. Citeste, daca se poate, tot ce s-a discutat într-un anumit thread. Este scuzabil repetarea unei întrebari la care s-a raspuns în ce-a de-a saptea pagina din cele 40 dar este inacceptabil pentru un thread de 2-3 pagini.

13. Pentru ca ideea postului sa fie mai clara, poti apela la smilies, însa nu abuza de ei. Ca si semnele de exclamare, folosirea lor repetata si în numar mare deranjeaza.

14. Butonul Quote ("citat") ajuta în momentul în care se doreste citarea unui pasaj din alt post (propriu sau apartinând altcuiva), pentru a face referire la el. Acest lucru are sens doar daca acel post nu este chiar ultimul, în caz contrar acesta se va repeta în mod inutil.

15. Daca doresti sa editezi (modifici) un post, ai la dispozitie o ora( pentru aceasta. Totusi, daca dupa acel post exista interventii ale altor utilizatori, iar prin modificare sensul postului tau este schimbat total, acea succesiune de posturi nu va mai avea nici un înteles. Este, asadar, interzisa aceasta practica.

16. Remarcile "paternale" sunt acele remarci facute de catre utilizatorii obisnuiti care se erijeaza în "conducatorul absolut", fara a avea acest drept. Nu trebuie uitat faptul ca cei desemnati sa faca ordine sunt moderatorii. Cel mult, se va acorda acest drept membrilor de valoare si cu vechime.

17. Scandalurile pornite împotriva unor dealeri/service-uri sunt interzise.
Daca o firma te-a nemultumit si doresti sa pornesti o discutie pe aceasta tema, trebuie sa o faci civilizat, cu argumente solide (mergând pâna la prezentarea de documente doveditoare, în caz ca ti se cere acest lucru). Chiar si faptul ca firma respectiva are o atitudine reprobabila nu justifica un comportament jignitor la adresa ei.

18. Anunturile publicitare trebuie însotite de detalii complete, incluzând pretul, modalitatea de contact, eventual specificatiile complete ale produsului si/sau imaginea sa. Titlul thread-ului trebuie sa specifice explicit actiunea de cumparare/vânzare si produsul (produsele) în cauza. Sunt interzise comentariile pe marginea unui produs, nu iti convine pretul/starea lui, nu te obliga nimeni sa-l cumperi.
Nu se permite "UP" la mai putin de 24 de ore.

19. Semnatura este un text optional ce va fi atasat fiecarui post, la sfârsitul acestuia. Nu se accepta semnaturi lungi (maxim 3 linii). Introducerea unui link spre un alt site este permisa numai cu agrementul moderatorilor forumului. Se accepta imagini in semnatura la dimensiunea maxima de 150 x 15 pixel. Orice depasire a acestei dimensiuni poate fi sanctionata cu un warning. Moderatorii au dreptul de a edita semnatura fara o instiintare prealabila a userului.

20. Daca nu poti sau nu doresti sa respecti acest regulament, singura solutie consta în încetarea participarii la acest forum. În caz contrar, vom fi nevoiti sa luam toate masurile necesare pentru ca forumul LoganClub&ClubSandero sa-si desfasoare existenta în bune conditii, incluzând interzicerea dreptului de a mai posta (ban-area), temporara sau pe termen nelimitat. Încetarea activitatii pe forum se face "ca atare", fara a fi întreprinsa nici o actiune din partea nimanui. Asadar, nu cere sa-ti fie sters user-ul, nu-ti sterge propriile posturi, nu scrie posturi kilometrice pline de acuze la adresa administratiei, nici aici si nici pe alte forumuri. Cu alte cuvinte încearca sa parases,ti decent comunitatea iar membrii acesteia sa-si aduca aminte cu placere de activitatea ta.

21. Administratorii si moderatorii forumului vor avea intotdeauna ultimul cuvint si nu sint obligati sa dea explicatii. Este frumos din partea lor atunci cind se explica dar de cele mai multe ori, explicarea fiecarui gest in parte ar necesita mult prea mult timp - iar timpul este un material pretios, cel putin pentru noi. Daca cineva se simte cu totul si cu totul nedreptatit sau abuzat este rugat sa trimita un email administratorilor forumului si va fi tratat cu toata atentia cuvenita.

22. Ultima si cea mai importanta dar oarecum evaziva regula - se recomanda mentinerea discutiilor in cadrul obiectivului principal al acestui forum - MASINILE Logan- vor fi descurajate in mare masura discutiile total pe dinafara. Se admit exceptii in cazul unor subiecte de interes pentru toata lumea - care sint acestea - ramine a se stabili de catre moderatorul forumului in cauza, la fata locului.
23.La sectiunea "My ride" nu se accepta comentarii inutile de genul "Sa o stapanesti sanatos" , "sa-ti traiasca masina" , "multi kilometrii" etc.
Rugam sa va rezumati strict la intrebari si comentarii legate de masina
24.A se completa Locatia corecta la profil.
Concluzii

Nu trebuie sa consideri aceste reguli ca fiind îndreptate împotriva ta. Nu sunt decât niste masuri menite sa creeze un forum de calitate.Din pacate, experienta a demonstrat ca, daca se porneste de la premisa ca noul-venit sa aiba drepturi egale cu membrii vechi, forumul a suferit o scadere drastica de calitate, aceasta pe lânga necesitatea unei munci titanice din partea moderatorilor pentru a se mentine ordinea. De aceea am adoptat masurile de mai sus care presupun, pentru membrii de valoare, un mic efort în primele zile de la înscriere. Speram ca acest efort sa fie din plin meritat.

Se accepta sugestii de imbunatatire (si e chiar recomandat sa o faceti fiind in interesul vostru) atat in ceea ce priveste prezentul regulament cat si in ceea ce priveste forumul sau site-ul ca functionalitate sau continut.

Speram sa te simti bine în aceasta comunitate, sa facem schimb de experienta legata de marca Logan.
See more
See less

Sfaturi Achizitie Cu Program Rabla - Dacia Vs Hyundai Vs Toyota

Collapse
This topic is closed.
X
X
 
 • Filter
 • Time
 • Show
Clear All
new posts

 • Sfaturi Achizitie Cu Program Rabla - Dacia Vs Hyundai Vs Toyota

  Salut.
  Mă tot bate gândul să schimb loganul din dotare dat fiind faptul că a împlinit în mai 10 ani. maşina dpdv tehnic este în stare perfectă dar am probleme cu rugina (cam peste tot), plus că un tâmpit mi-a agăţat maşina pe toată partea laterală (cea cu şoferul) şi arată deplorabil. Dacă mai pun şi faptul că trebuie să schimb anvelopele (nu am nici de vară nici de iarnă bune) observ că ar fi ceva cheltuială (cca. 1500 - 2000 euro) cu aceste probleme. Mai pune că se apropie revizia şi trebuie să schimb distribuţie şi toate cele, în 2-3 ani poate apare din nou rugina. Mai mult nu am nici ABS, nici climă şi mi-e foarte greu să simt conformt şi siguranţă în acestă maşină. Nu mă pot folosi de ea nici la drumuri lungi (gen concedii) pentru că mori până la destinţie de dezhidratare, de aceea folosesc cealaltă maşină, a soţiei, un Citroen C3 dotat suficient cât să simt conform şi siguranţă dar din păcate nema spaţiu. Am mai luat în calcul şi faptul că nu o voi putea vinde pe viitor (datorită taxei mari, cca. 1300 euro) şi poate se termină şi rabla în viitor, aşa că m-am gândit să o dau la remat pentru 6500 lei.
  Am luat în calcul următoarele autoturisme care mie îmi plac deci nu are rost să comentăm despre altele, respectiv:
  Logan MCV
  Hyundai Elantra 1,6 l 132CP
  Toyota Corolla 1,33 l 100CP sau 1,6 l 132CP.
  În momentul când am umblat după oferte am constatat că MCV-ul mă costă în varianta pe benzină aproape la fel cât cele două, drept pentru care cred că am să renunţ la MCV.
  Astfel, dintre cele două (care sunt apropiate ca preţ, Hyundai 11.500 - 12.500 euro + 1 rablă şi Toyota 11.700 - 13.500 euro + 1 rablă) nu ştiu la care să mă opresc. Ambele au avantajele şi dezavantajele lor, nu vreau să discutăm despre dotări sau alte chestiuni asemănătoare (garanţie, etc), ci doar să mă sfătuiţi ce credeţi că ar trebui să aleg şi de ce (mai mult din punct de vedere tehnic). Poate din experienţa proprie sau din a unor apropiaţi puteţi să-mi daţi o părere vis-a-vis de cele două maşini. Preţul mi se pare foarte bun şi cred că ar fi o ocazie acum să schimb maşina. Maşinile nu duc lipsă de dotări niciuna deci acestea sunt conforme noilor mele cerinţe dar pur şi simplu NU MĂ POT HOTĂRÂ. Am un pic de afinitate pentru una din ele (nu vă spun ca să nu vă influenţez cumva) dar parcă aş mai vrea nişte sfaturi dacă acestea vor fi relevante.
  Cu mulţumiri.
  Attached Files
  Last edited by Gozmin; 1st September 2015, 14:10.
  Nirvana. Kurt Cobain a arătat fanilor că faima nu înseamnă doar strălucirea scenei, adoraţia mulţimilor şi grămezile de bani.
  sigpic

 • #2
  Toyotaaaaaa!
  Daca vrea Dumnezeu sa castigi la loto, iti da "noroc" si fara sa joci..

  Comment


  • #3
   Si eu sunt intr-o situatie similara, insa duoa multe ore de studiu asupra situatiei, am ajuns si eu la cele doua modele. Ideea este ca la Toyota, in banii astia de mai sus, o iei cheala... Nici macar proiectoare de ceata. Am vazut una parcata la mine pe strada, echipare "terra" si nu mai este la fel de apetisanta. La spatiu insa, o bate pe Elantra detasat. In reclama iti arata echiparea de top "sol" si iti scrie pretul de la "terra", aici e baiul.

   Lodgy stepway e ok daca nu te deranjeaza ca e patratos, tabla e galvanizata... Spatiu, confort, pret imbatabil.
   Last edited by WhatIsUrName; 1st September 2015, 14:50. Reason: Automerged Doublepost

   Comment


   • #4
    hyundaiul este cel cu facelift?
    decizia este destul de dificila, ambele sunt niste masini frumoase. cel mai bine e sa faci un test drive inainte cu amandoua. ca si motorizare as merge pe varianta de 1.6 132 de cai.

    intre cele 2 eu as merge pe hyundai, chiar daca diferenta e extrem de mica din pct meu de vedere; de ce hyundai? imi place alura foarte aerodinamica (mi se pare ca are un coef aerodinamic mai bun comparativ cu toyota), spatele, care la varianta cu facelift da foarte bine, mai frumos ca la toyota din pct meu de vedere; nu in ultimul rand designul interior mi se pare mai reusit decat la toyota

    cate un test complet cu fiecare dintre cele 2

    http://www.turatii.ro/2011/08/12/hyu...l-gls-highway/

    de notat ca acest hyundai e in varianta pre-facelift, la cel cu facelift micile deficiente au fost remediate

    http://www.turatii.ro/2014/05/28/toy...tidrive-s-sol/

    la hyundai s-ar putea sa primesti niste discounturi mai serioase, noua generatie pregatindu-se de lansare...
    Last edited by cristi....; 1st September 2015, 15:05.

    Comment


    • #5
     Originally posted by WhatIsUrName View Post
     Si eu sunt intr-o situatie similara, insa duoa multe ore de studiu asupra situatiei, am ajuns si eu la cele doua modele. Ideea este ca la Toyota, in banii astia de mai sus, o iei cheala... Nici macar proiectoare de ceata. Am vazut una parcata la mine pe strada, echipare "terra" si nu mai este la fel de apetisanta. La spatiu insa, o bate pe Elantra detasat. In reclama iti arata echiparea de top "sol" si iti scrie pretul de la "terra", aici e baiul.

     Lodgy stepway e ok daca nu te deranjeaza ca e patratos, tabla e galvanizata... Spatiu, confort, pret imbatabil.
     Am negociat 13900 + 1 rablă versiunea Luna cu motor 1,6, deci nu-i chiar cheală deloc, plus gratis vopsea metalizată (cca. 350 euro). Legat de Lodgy comparativ cu cele două este din alt film la fel ca MCV. iar la 14.800 euro cât costă cu motorul de 1.2TCE este foarte mult. Dar nu discutam despre alte alternative, ne rezumăm strict la cele două. Merci.
     Last edited by Gozmin; 1st September 2015, 15:09.
     Nirvana. Kurt Cobain a arătat fanilor că faima nu înseamnă doar strălucirea scenei, adoraţia mulţimilor şi grămezile de bani.
     sigpic

     Comment


     • #6
      Cum naiba sa coste un MCV 12500 cu tot cu rabla inclusa in pret, eu am reusit sa-l duc la 12250 laureat cu optionale????? O fi din alt film dar e si mai ieftina si cu portbagaj cam dublu. Daca nu ai nevoie de portbagaj, da, ia alta.
      In fine, la preturile de care zici ambele sunt optiuni solide, depinde probabil mai mult de gusturi (aspect, senzatie mlateriale in interior) decat de vreun argument tehnic.
      Kia echivalenate elantrei, nu e cumva mai ieftina? La banii aia te apropii de un megane, citroen...
      Nu contraziceti moderatorii, iti iei ban daca ai dreptate.

      Comment


      • #7
       Strict dintre cele doua masini ar fi foarte util. Multumesc.
       Nirvana. Kurt Cobain a arătat fanilor că faima nu înseamnă doar strălucirea scenei, adoraţia mulţimilor şi grămezile de bani.
       sigpic

       Comment


       • #8
        toyota....
        Inteleptul nu spune ce stie, iar prostul nu stie ce spune.

        Comment


        • #9
         Pai daca e strict ce cauta Dacia in titlu? Si de ce intrebi aici si nu pe forumurile Toyota-Hyunday?
         Last edited by einstein1984; 1st September 2015, 15:59.
         Nu contraziceti moderatorii, iti iei ban daca ai dreptate.

         Comment


         • #10
          Strict legat de titlu ia mașina pe care îți permiți să o întreții, ca și criteriu adițional: posibilități de diagnoză(pentru un bec fuga la reprezentanță) și disponibilitate piese de schimb(degeaba e în garanție dacă piesele vin în 30 de zile ), restul sunt amănunte.
          Pentru H4B(0,9 TCe) datu' cu părerea (mai ales cand nu ai toate datele) e sport național - Do not feed the trolls.

          Comment


          • #11
           Costurile de intretinere fac diferenta si serviciile de intretinere + eventuale reparatii (pe toata durata de folosire - de mai multi ani). Conteaza si valoarea masinii la revanzare si mai ales cat de cautata o sa fie atunci. (sunt marci, tipuri de masini care se vand foarte bine in Romania atat noi cat si second hand dar sunt si marci, tipuri de masini care se vand bine doar noi sau doar second hand)

           Comment


           • #12
            dupa ~10 ani de utilizare cam orice marca de masina e depreciata bine de tot

            pe acest interval de utilizare, eu mi-as alege cea mai bine echipata masina pe care mi-o pot permite, sa fie maximum din ce pot obtine iar dupa 10 ani sa o dau ca avans pt alta

            la 14 mii +rabla eu m-as uita si la alte masini gen vw golf/jetta sau poate o mazda 3 cu toate ca nu stiu exact pretul ei de plecare sau o skoda octavia 3 sau ford focus facelift... e 12500 iar de fix 2 mii de euro cu tva ii mai tragi pachetul trend (include aer conditionat automat cu reglare separata stanga/dreapta, covorase de
            velur fata si spate cu logo Ford, consola centrala cu cotiera, faruri de ceata, radio CD
            cu MP3 player, USB, 6 difuzoare, comenzi audio pe volan, SYNC Gen II cu touchscreen
            color de 8", Blue Tooth si Voice Control si Sistem de asistenta in caz de urgenta) si e bistos ..mi se par masini mai bune decat cele 2 mentionate de tine... la 16 mii se vinde noul passat, pacat ca oferta e valabila numai pt persoane juridice care intentioneaza sa cumpere flote

            http://www.ford.ro/Autoturisme/NoulF...ii#primaryTabs
            Last edited by cristi....; 1st September 2015, 21:27. Reason: Automerged Doublepost

            Comment


            • #13
             Toyota toata ziua! Punct!
             Keep walking...

             Comment


             • #14
              pai ce are asa special toyota? puse una langa alta, toyota corolla vs ford focus facelift, nu au nici o treaba una cu alta; fordu ii da clasa la toate capitolele

              https://www.youtube.com/watch?v=POybtxYG9gM

              https://www.youtube.com/watch?v=ciNBqp_83hg

              Comment


              • #15
               Cristache...omu` a precizat sa discutam la subiect...iar tu vii cu Subaru la masa?!
               Keep walking...

               Comment

               Working...
               X
               Anulare DPF
               Politica de Securitate Google