Logan vs Aveo

Collapse
This topic is closed.
X
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Logan vs Aveo

    Da Aveo este mai finisat la interior si este mai dotat (la interior), da unora la place mai mult forma Aveo-ului decat cea a Loganului (chestie subiectiva), poate uneori Aveo este mai sprinten decat Loganu (asa se lauda unii posesori), dar ce consum are Aveo stiti? In jur de 7,5% in afara si 10-11% in oras, consum vazut pe un Aveo al unei cunostinte (nu stiu ce are sub capota). Pentru neincrezatori vedeti la http://www.daewooclub.ro/forum/index...c=1549&st=1120. si la:
    http://www.daewooclub.ro/forum/index...howtopic=17841 (bine aici cred ca e o eroare dar daca nu e? ).
    I-mi cer scuze fata de posesorii de Aveo dar nu-i normal acest consum.Posesori de MPI-uri aici este locul vostru sa va spuneti parerea. Posesorii de dci-uri va rog mult nu postati ca or sa se inregistreze sinucideri . Si serios vorbind nu pomeniti de EURONCAP ca nu asta ma intereseaza.
    Cel mai lent 1,6 8v

  • #2
    Aveo este muuuult mai bine finisat la interior.
    Cel mai nou proiect auto din România!
    Foarte curând şi teste cu modele Dacia.

    Comment


    • #3
      Am avut ocazia sa conduc un aveo, sincer va spun ca arata mult mai bine in interior, iar in exterior fiecare masina e frumoasa din ce in ce mai mult cu atat cu cat o privesti, deci daca e sa fie un clasament, daca e aveo pe primul loc nu e cu mult in fatza si viceversa.. Da la condus, mie mi s-a parut instabila, mai ales in curbe unde intram mai fortat si pot sa spun ca fuge spatele pe bune.
      Renault Scenic II
      Dacia Logan 1.4 MPI

      Comment


      • #4
        Aveo are si multe dotari care pe Logan nu o sa le gasim niciodata: bancheta spate rabatabila, volan reglabil pe inaltime, capaul rezervorului cu deschidere din interior si lista poate continua.

        PS: Sper ca aici este vorba de Aveo 4 usi.
        Cel mai nou proiect auto din România!
        Foarte curând şi teste cu modele Dacia.

        Comment


        • #5
          Stai linistit ca nu cred ca la logan era greu de atins scopul rabatarii banchetei spate de catre cei de la Renault sau Dacia care o fi,dar iarasi intra si pretul. Nu poti sa vrei si de la logan sa aiba de toate cum de ex are bmw in momentul cand apesi ambreajul si masina se opreste, se opreste si motorul(pentru un consum redus) iar la lasarea ambreajului masina porneste. Eu unu as alege aveo doar pentru confort, in rest raman la logan.
          Renault Scenic II
          Dacia Logan 1.4 MPI

          Comment


          • #6
            Si eu l-as alege pentru interiorul care este mult peste Logan.
            Cel mai nou proiect auto din România!
            Foarte curând şi teste cu modele Dacia.

            Comment


            • #7
              A avut un prieten de-al meu Aveo si incepuse sa troncane usile si bordul.Tot plastic ordinar are si Aveo.Acum na poate o fi avut el ghinion cu ea,nu pot spune ca toate au aceeasi problema.Numai bine
              Facebook: https://www.facebook.com/CrisGarage

              Comment


              • #8
                Am condus azi Aveo.

                Eu nu stiu ce finisaje ati vazut, ca mie mi se pare slabut de tot. E drept ca plasticurile sunt mai colorate, dar imi par mai ordinare decat la Logan si comenzile sunt mai complicate. Pai ca sa scoti cheia din contact trebuie sa o impingi cumva spre interior si abia apoi iese...

                Plus ca mergeam cu 120 si a aparut un gropoi cat o pestera pe drum - am pus frana pana in capat: eu nu stiu ce ABS au pus pe el, ca n-a fost bun de nimica si fundul asa mi s-a dus de bine de am tras un 180 de grade fara sa clipesc.


                Parerea mea: Loganul este superior lui Aveo.
                Martinel rules!

                Comment


                • #9
                  Am condus si eu odata Aveo. Plusuri fata de Logan: bordul pare o idee mai interesant, poti optional sa optezi pt clima automata, volan multifunctional si reglarea volanului. Scaunele parca sunt ceva mai confortabile. Minusuri fata de Logan: Designul exterior (personal mie nu-mi place deloc si chiar daca Loganul nu este o frumusete, poate fi tunat foarte frumos), spatiul interior mai mic, motorul cam lipsit de viata, cutia de viteze agata mai ales la a I-a si nu in ultimul rand stabilitatea slaba.
                  La capitolul siguranta dispune fata de Logan de 4 airbag-uri, dar cu toate acestea Dacia a scos la crash test 3 stele (valoare respectabila) pe cand Aveo a fost desemnata cea mai nesigura masina dintre toate la clasa ei.
                  Eu personal prefer Loganul de departe pentru ca puteam opta cand mi-am luat prestige-ul si pentru un Aveo full
                  sigpic

                  Comment


                  • #10
                    Vin si eu cu noi amanunte, sambata am asistat la o discutie cu o posesoare de Aveo(cea sfatuita sa-i dea talpa in rodaj ). A trebuit sa se duca cu masina in service ca nu putea sa deschida portbagajul (masina are pina in 10000 de km) .
                    Cel mai lent 1,6 8v

                    Comment


                    • #11
                      vazut, testat, luat

                      Primul meu mesaj pe acest forum asa ca salutare tuturor loganistilor!

                      Am condus si eu aveo cu doua variante de motorizare, 1,2 la 72 de cai si 1,4 16v la 90 de cai. cel de 1,2 trage slab de tot, cel de 1,4 e acceptabil. La doua zile dupa testare am luat Logan ABS Plus 1.6 mpi. Motivatii:
                      - cel de 1.2 e slab de tot
                      - cel de 1.4 e destul de sprinten dar totusi nu isi justifica pretul la dotarile avute.

                      Degeababaga ei oglinzi si geamuri electrice si radio cd cu mp3 pe toate versiunile ca ce e mai important costa de ustura... pe versiuni sub 10000 Euro nu prea vezi airbag dublu si ABS. Iar performantele ... sa fim seriosi, nu sunt peste logan. Acuma au ceva reduceri pentru profesori si medici si altii ca ei. Eu sunt prof. si cu reducere cu tot imi iesea un aveo de 1.4 fara airbag pasager si abs dar cu ac, inchidere centralizata la cheie fara telecomanda la 8700. Si reducerea era undeva pe la 1300 de euroi. E evident de ce am ales loganul...parerea mea.
                      Ca aspect interior aveo e un pic mai finisat. Cat despre bancheta fractionabila, e intr-adevar functionala dar nu cred ca merita sa dai 1000 de euro in plus pentru asta.

                      Comment


                      • #12
                        Are si Aveo o chestie interesanta pe care si Dacia ar putea sa o foloseasca la Logan ca nu ar creste pretul prea mult (10-20 euro). Am inteles ca dupa ce opresti motorul dupa cateva minute se sting farurile singure. Loganul are deja avertizorul sonor nu ar fi mare lucru sa le singa si singur.
                        Cel mai lent 1,6 8v

                        Comment


                        • #13
                          buna treaba ar fi

                          Comment


                          • #14
                            uite de chestia asta cu stinsul farurilor nu stiam la aveo, cred ca dealeru' nu era prea informat. E o chestie faina, dar tot loganu zic eu ca e mai rentabila. unde mai pui ca la pretul ala nu iti dau nici cheie cu telecomanda...

                            Comment


                            • #15
                              Sincer,n-am deloc incredere in acest Chevrolet Aveo.Numai cand ma gandesc la stele euroncap ma apuca groaza.
                              Facebook: https://www.facebook.com/CrisGarage

                              Comment

                              Working...
                              X
                              Anulare DPF
                              Politica de Securitate Google