De, sunt inventate de altii si sunt denumiri general-valabile la toate marcile.
Noul Logan 1.5 Dci 75 Cp
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Eu am avut diferential blocabil pe un Ford Scorpio din 97 si nu era masina de teren.
PS.Tu ai spus Esc daca era vorba de Esp e cu totul altceva si stiu ce inseamna Esp si la ce foloseste,ma gandeam ca au pus ei o denumire noua Esc si de asta am spus.Last edited by jayplay; 9 January 2013, 21:54.
Comment
-
Am spus ESC, ca asa scrie in cartea masinii. Am gresit acolo unde am spus ESP.
http://ro.wikipedia.org/wiki/Control..._(autovehicule)
E cam tot aia.Last edited by MihaiiahiM; 9 January 2013, 22:07.sigpic
Comment
-
Ce treaba are SRP = sistemul cu reţinere programată = System for Restraint and Protection (by Renault) cu ESP /ABS ?
SRP are treaba cu airbag-urile cu deschidere în mai multe trepte, airbag-uri laterale şi cortină, centuri cu pretensionare, airbag-uri anti-alunecare montate în scaune, airbag-uri frontale pentru locurile din spate, captori externi ,sistem sau EasyFix ...........
SRP in general inglobeza toate mijloacele de securitate activa si pasiva , poate dar se ocupa mai mult de securitatea pasivaLast edited by Fane; 10 January 2013, 23:45.Invingator nu este acela care are masina cea mai rapida, ci acela care refuza sa piarda !
Comment
-
Borcanelul de antigel pare a fi in cealalta parte acum, iar cel de la servo nu il vad Conductele care merg spre injectoare par ca au alt traseu, zic asta pt. ca vad o conducta de Tur(verde), cel putin asa pare clipsul ala de langa lichidul de frana. Deci este cam alt motor.
Mihai, noi suntem surprinsi de noutati, asa e mereu cand au loc schimbari, unii poate nu sunt rautaciosi ci doar surprinsi si tind sa nu credea. Cum nu mai are nimeni de pe forum noul Dci normal ca te stresam cu intrebari care poate tie ti se par plictisitoare, sau chestii la care tu nu dai importanta. De asta te asalteaza lumea cu intrebari.
Comment
-
Pana la alte amanunte se cere a se sti in primul rand sistemul de injectie implementat pe 1,5dCi Energy, vizavi de generatia veche, cred ca asta e primul aspect care conteaza in achizitionarea masinii - probabil si Renault au fost constienti ca, daca nu vor face ceva in sensul asta, vanzarile vor scadea considerabil(pentru 1,5 dCi).Last edited by Cromatic; 11 January 2013, 19:46.
Comment
Comment