Naspa. Depinde si de taximetrist. Daca omul si-a recunoscut vina, nu a fost cu gura mare si a cooperat, de ce sa-l arzi?
My Sandero 2: 1.2-75Cp
Collapse
X
-
Important este ca nu sunt victime fierul se repara. E bine ca v-ati inteles. A fost amabil ca ar fi avut suspendat permisul 30 zile si o amenda de 3-4 puncte. Ai fost atent la amiabila sa fie completata citet cu data la care s-a petrecut incidentul, ca sa nu ai probleme apoi cu asiguratorul.
Comment
-
Nasol...dar stai linistit ca se repara , la cine ai Casco ?
Bara , aripa , farul sunt elemente ce trebuie obligat schimbate , mai raman stricaciunile sub aceste trei elemente.
Sa nu uiti sa ceri in service sa-ti refaca geometria.sigpicLogan , from point A to anywhere in the world .....yeap , no problem!!! but hey!!! you said modern roads right ?
Comment
-
Am fost civilizat si consider ca am procedat corect. Eu am completat amiabila cu datele referitoare la locul accidentului(ora, data, locul).Originally posted by aris86 View PostImportant este ca nu sunt victime fierul se repara. E bine ca v-ati inteles. A fost amabil ca ar fi avut suspendat permisul 30 zile si o amenda de 3-4 puncte. Ai fost atent la amiabila sa fie completata citet cu data la care s-a petrecut incidentul, ca sa nu ai probleme apoi cu asiguratorul.
Originally posted by prometheus View Postla cine ai Casco ?
Bara , aripa , farul sunt elemente ce trebuie obligat schimbate , mai raman stricaciunile sub aceste trei elemente.
Sa nu uiti sa ceri in service sa-ti refaca geometria.
Casco am la Allianz Tiriac. Clar trebuie schimbate acele elemente, si sa ai tot ce trebuie, nu cred ca poti indrepta aripa, la bara s-au rupt clemele de prindere, grila este iesita din cleme, proiectorul pe partea dreapta e afectat. Acum, sa vedem ce se mai gaseste pe interior, plasticul care e deasupra rotii, bazinul acela care absoarbe vaporii de benzina(mersi einstein1984) - astea la prima vedere.
A zis baiatul care mi-a facut dosarul ca va fi realizata si geometria, apoi, daca sunt probleme, va trebui realizata o noua constatare.
Comment
-
Originally posted by Crs. Sandel View PostAm zis sa fiu om si sa nu i se ia permisul pentru 90 zile, pentru ca asta e meseria lui.60 de zile ar fi avut permisul suspendat. N-ati nimerit niciunul.Originally posted by aris86 View PostA fost amabil ca ar fi avut suspendat permisul 30 zile si o amenda de 3-4 puncte.
Da' macar ti-a platit "amenda" ca sa ai de spaga pentru baietii de la vopsitorie, drumuri pana la service si bani de taxi pana cand e gata masina ta?sigpicI don't want you to think like me, i just want you to think.
Comment
-
Daca zici ca sunt 60 zile, asa o fi
A zis ca daca am nevoie de taxi, se ofera sa ma ajute. Nu m-am gandit la banii cheltuiti pe transport, la timpul pierdut si la alte costuri aferente deplasarilor mele la service. Important e ca sunt bine, ca masina se va repara fara batai de cap din partea mea(asa sper), restul prea putin conteaza.
Comment
-
Meridian Sud. Pe parte de caroserie sunt ok si o vopsesc repede. Nu e nevoie de spaga, oricum or sa umfle ei destul de mult manopera si piesele: bara e aproximativ 1600 ron, aripa e si aia vreo 800 ron plus, farul e scump si ala: 1000 ron, proiectorul si altele. Sunt curios cat din pagube va plati euroins? Pana la urma e bun la ceva si casco.
Comment

Comment