My Sandero 2: 1.2-75Cp
Collapse
X
-
Ieri am montat batatorul acustic (sau atenuator de zgomot - asa il stiau cei de la reprezentanta) cu ajutorul lui aris86, caruia ii multumesc pe aceasta cale. De asemenea, am montat si deflectorul de aer (de sub bara fata) care imi cazuse asta vara.Last edited by Crs. Sandel; 17 May 2016, 17:28.
-
scoate suportul, pune banda dublu adeziva pe placa de inm. si gata...
Leave a comment:
-
Multumesc pentru sfaturi!
Ideea este ca el vibreaza, creeaza disconfort acustic in extremitati, unde nu e prins in suruburi. Insa, il voi desface, voi vedea cum e prins si voi pune ce mi.ai recomandat.
Leave a comment:
-
Nu te complica sa lipesti suportul de numar - exista riscul de a se dezlipi (de la vibratii, apa de ploaie etc).
Incearca sa desfaci suportul de numar - eventual iti cumperi un suport nou (cauti ceva mai de calitate) - si remonteaza suportul cu surub si piulita. Folosesti suruburi cu cap conic si piulita cu autoblocare ... iti garantez ca dai masina la fier vechi si suportul e tot acolo
Bafta.
Leave a comment:
-
Poza cu tavita portbagaj.Originally posted by Crs. Sandel View PostCorect. "Montata" in seara aceasta, maine revin cu poze.
Multumesc Victor!
Si am identificat un zgomot: cand inchid portbagajul, suportul de la numar "danseaza". Aveti idee cum il pot lipi de bara astfel incat sa il si pot demonta? Ma gandeam la banda dublu adeziva, dar cred ca atunci cand o s-o dezlipesc, vor ramane urme pe bara.Attached FilesLast edited by Crs. Sandel; 17 April 2016, 15:52.
Leave a comment:
-
Corect. "Montata" in seara aceasta, maine revin cu poze.
Multumesc Victor!
Leave a comment:
-
Da, am reusit. Am postat la imbunatatiri Logan 2, dar aici am uitat sa mai scriu
Preturile sunt urmatoarele:
- navigatie - 360 lei;
- antena gps originala Dacia - 60 lei;
- camera marsarier - 55 lei;
- manopera - 130 lei.
Total: 605 lei
Leave a comment:
-
L-am sesizat, ca stiu ca stii cum utilizez masina, adica destul de rar
)
Leave a comment:
-
Era o gluma, sper ca ai sesizat acest lucru. Important este ca s-a rezolvat.
Leave a comment:
-
A umblat la cureaua de accesorii, asa am inteles.
Stii doar ca folosesc masina ocazional, o data sau de 2 ori pe saptamana
Leave a comment:

Leave a comment: