Originally posted by Andrey RS

View Post

Clio RS

Collapse

X
- 

- 

Poze noi...am si filmulete in actiune, cine mi le regizeaza?Last edited by felixb; 19 April 2009, 16:59.
 Comment
- 

un filmulet 0-100 cu plecare proasta...5 sc si un pic cu fimiu in masina (55kg), nush exact , dar se poate mai bine.
 Comment
- 

Frumos, masina merge foarte bine vad, daca asa cu 2 oameni se infige, ma intreb oare cu un sofer de greutatea mea (60kg) cum ar merge . Oricum este de vis acceleratia aia, bravo si mult succes in continuare. Paste Fericit!! . Oricum este de vis acceleratia aia, bravo si mult succes in continuare. Paste Fericit!!
 Comment
- 

Da.Becurile alea se aprind,daca te uiti bine..undeva in jur de 6000 rpm si-ti indica sa schimbi viteza.Originally posted by radu2008 View PostSuper tare, tare masina alea 2 leduri se aprind cand turatia este foarte mare ca nu ma prea pricep ?

De ce se aprind avarile cand schimba intr-a 2 a?Cumpar volan de Duster
 Comment
- 

Mersi baieti de urari, oricum nu ne oprim aici asteptam axele de la K-tec si scaunele fixe de la JOM...mai sunt multe de facut la masina, azi, maine pun banda termoizolanta pe evacuare , de la chiloasa pana la intermediara. Astia sunt serpi 4 2 1, de la K-tec, pusi pe evacuareAttached Files
 Comment
- 

uite ce am gasit eu pe tubeLast edited by crististreulea; 20 April 2009, 17:14.Daca indeplinesti o sarcina prea bine, vei ramane cu ea pe cap, cum ar fi Tutoriale pentru Dacia Logan
 Comment

Comment