If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Best Logan Club Car ( cititi primul post - se da BAN .NU VOTATI cei fara 150 posturi
Stiu masina inca de pe vremea cand mergeam cu bicicleta si visam la permis, avea roti mari si albe, capota incruntata, lasata mai jos, Dacia Rally Team pe parbriz, stick-ere pe usi ca la Fast & Furious + o evacuare zgomotoasa. Nu era saptamana sa nu fi trecut prin cartier la mine, ma atragea, cativa spuneau ca vor sa-l bata pentru halul in care mergea.
Timpul a trecut, am apucat sa conduc odata masina, pentru mine era senzatie, de la 1.4 gaz standard la 1.6 cu traseu, remapare, fara A/C, fara gaz, scaune sport etc..., eram high. Mereu mi-au placut investitiile utile, iar pentru mine conteaza sa simti in ce investesti, performante mai bune. Este un model pentru mine.
Un vot agitat!
In mare parte ce a spus copilul asta ( ) se potriveste cu ceea ce simt si eu....asta este Loganul din cauza caruia am pus toba sport, asta este Loganul DA curse, asta este din punctul meu de vedere Loganul care merita acest concurs si cu siguranta votul meu! CUP
De ce oare, la fiecare masina, imi sar la ochi numai modificarile care nu-mi plac?
Am votat vyp. Imi place masina mult. Nu s-a exagerat la nimic, sau poate totusi...la culoarea jantelor.
Toti participantii au masini frumoase. De laudat si apreciat munca depusa. Bafta la toti si spor la trofee
Votat clar Dsign. masina lui este poate cea mai echilibrata, si nu in ultimul rand o temerara pentru multe din imbunatatirile pe care multi dintre noi si le-au pus ulterior.
salutare ... intradevar greu sa votezi masina in conditiile in care toate sunt facute chiar bine ...io am votat cu FastFurious , mi`a placut mult kittu de tunning de la exterior cum l`a facut , sa numai zic de sunetu evacuarii ...restul vine de la sine :P
Votat dsign desi sincer decizia a fost fff. grea ,cred ca matheo66c merita si el loc. I doar pe unul din ei pot vota , pe loc. II cred ca ar fi FastFurious iar ceilalti concurenti sunt evident de nota 10 .
Bft tuturor !
(din concurs lipseste favoritul meu,nu stiu de ce dar... asta e.)
Si mie imi pare rau ca nu am putut sa dau doua voturi,mai ales ca am fost si "mustrat" . Dsign a demonstrat dealungul anilor ce se poate face din logan.
Matheo a muncit foarte mult in ultima vreme si rezultatele au fost pe masura.
Voturile sunt si de o parte si de celalta.Propun ca daca intre cei 2 nu o sa fie o diferenta mai mare de 5 voturi amandoi sa primeasca locul 1..
Votat BIK, o masina lucrata cu multa pasiune, atentie la fiecare detaliu si pentru istoria ei(este prima masina LOGAN modificata din Pitesti la motor si exterior)
Last edited by ionut CIA; 14 September 2011, 16:57.
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment