vrem poze chiar si de la service! tinene la curent cu transformarea
Logan Egee
Collapse
X
-
Daca am timp sa trec pe la service, o sa fac. Daca nu ve-ti vedea produsul finit. Poate o si spal cu ocazia asta.)
Comment
-
Ajutor!!!
Vreau toba cu indicativul 93751 din link-ul de mai jos
Este de la Jacky Auto Sport.
Imi poate spune cineva un pret pentru ea, si daca o poate aduce?
Comment
-
pai da-i un mail la firma asta si fa comanda la ei ,ti-o aduce cu cargusul
pretul tii-l spune prin telefon
Horguem Tuning
Sediu: Oradea, str. Splaiul Crisanei nr 13, bl. B5, ap 12
tel.:0747254557 sau 0745268665 - fax:0259-436144
Atelier in Oradea
Str Matei Corvin nr 1B
http://www.horguemtuning.ro/news/contact.phpLast edited by crististreulea; 18 October 2007, 08:47."cromul este placerea mea"
"cui nu-i place , valea"
Comment
-
Stai linistit ca nu-s tamp.
Am dat mail, am intrebat ce mai interesa, iar el imi spune ca nu o are pe aia de care intreb eu si ca are o alta pe stoc, dar aia cu doua iesiri pe aceeasi parte a masinii.
Dau iar mail si ii zic ca nu ma intereseaza cat este de asteptat, astept, dar sa imi aduca ce imi trebuie, si nu imi mai raspunde.
Horguem Tuning ........ sunt dezamagit.Last edited by drone; 17 October 2007, 21:01.
Comment
-
ce nesimtiti ,astia sunt romanii o baga pe site si cand vrei ceva anume nu o au
bravo , halal romani si firma lor de 2 leiLast edited by crististreulea; 18 October 2007, 08:46."cromul este placerea mea"
"cui nu-i place , valea"
Comment
-
stai ca asta nu e tot...omul avea anunt pe patru tuning ca vinde tobe din carbon cu 3.5 mil ,de fapt ele erau inox si aveau o folie deasupra)
nu-l recomanduite idul daca vrei lacikahor
Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.
Comment
-
haide mai ...
pai si cum stii asta?
a patit-o careva ?Last edited by crististreulea; 18 October 2007, 08:47."cromul este placerea mea"
"cui nu-i place , valea"
Comment
-
Ma puteti ajuta, cu finala de mai sus, sau cu una pentru kit-ul Zender?
Comment
-
vorbeste cu cei de la pilot daca vrei ei te-ar putea ajuta cu o finala frumoasaLast edited by crististreulea; 18 October 2007, 08:48."cromul este placerea mea"
"cui nu-i place , valea"
Comment
-
Probabil asta va fi solutia.
Momentan o sa mai caut si in alta parte pe cea de la J A S.
Comment
-
eu deja i-am trimis finala care o vrei la tipul de la pilot sa vad ce-mi raspunde si te anuntLast edited by crististreulea; 18 October 2007, 08:48."cromul este placerea mea"
"cui nu-i place , valea"
Comment
-
-
frumoasa masina, am vazuto week-end-ul asta prin buzau,misto. sa o stapanesti sanatos si cati mai multi km fara probleme.Last edited by crististreulea; 23 October 2007, 11:37.sigpic........restul e NoSpeedLimit
Comment
Comment