Scumpa Mea 3

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Treci cam des pe Lamotesti si Cetatea Veche, te-am vazut si azi de la geam, imi place cum se aude evacuarea si cat e de joasa. Spor la jante si la modificari in continuare:>.
    4 pistons + GPL + tuningu' casei = km multi & 1.5 dCi 85 BoiP

Comment

• Da alex, mai evit si eu traficul (cica ). Ma bucur ca-ti place iti pumnii si tie in ce ti-ai propus.
      9! 9! 9!
      sigpic

Comment

• Si un pic mai light asa. Un xenon care-mi place mult de 5500 si 35 de W. Va recomand total un om de-aici de pe forum "dydycom". Bun la toate, "creator de lumina", "de remapari" si poate orice ce v-ar putea interesa.

Revenind, am si eu lumina......va urma
        Attached Files
        9! 9! 9!
        sigpic

Comment

• Hopa, ti-ai luat arcuri inaintea mea!
          Bravos domnu', speram sa te vedem pe la intalnire cu ele, poate si cu niste jante
          sigpic
          ^Logan turbat (WIP)^

Comment

• Sa speram ca mi-oi lua si jante. Mai vedem. Sper sa apar si eu sambata viitoare.

Cu bine!
            Last edited by Eu4yas; 14 June 2009, 19:35. Reason: Automerged Doublepost
            9! 9! 9!
            sigpic

Comment

• frumoasa masina......
              maine imi ajung si mie arcele....
              sper sa ajunga si masina tot maine ca e in service pt rugina....
              bafta pe mai departe si ai grija de ea;)
              Last edited by FloNZN; 30 June 2009, 15:05. Reason: Automerged Doublepost
              http://www.loganclub.ro/forum/ms_41_nzn-t12171.html? Logan 2000 16v

Comment

• Pai daca masina este in service mai bine le pui acolo tu ...

Te duci cu ele si le zici si de treaba asta, sau vrei sa ti le pui tu singur ?

Mersi de apreciere ... succes si tie.
                9! 9! 9!
                sigpic

Comment

• masina e la reprezentanta....si daca mi le scimba ei parca vad ce scor au)la fel ca si la un parbiz ca mi fisurat...cica....:2 mil jumate solutia cu care se lipeste,1 mil manopera si nu stia cat e parbrizu...dar fara vreo 5 nu ma gandesc ca e la ei)deci iti dau seama cat ma iau pt ca imi schimba arcurile...dar nu asta e probl...am 2 prieteni care au service si mi le schimba gratis...

Comment

• Bravos si sa le stapanesti cu placere. Ai grija la gropi , in rest este o alegere foarte buna. Vei avea mai multa siguranta in ea....
                    9! 9! 9!
                    sigpic

Comment

• ms domnu...bafta multa si tie in continuare;)

Comment

• Stai asa nitel ca ma conversam cu cineva mai devreme pe un thread si zicea ca asteapta parerea ta despre garda la sol ... cat vor cobora arcurile tale ?
                        9! 9! 9!
                        sigpic

Comment

• bine domnu....pai cat coboara H&R.....inca nu stiu nici io

Comment

• O sa iau si eu un pic de pauza de la intalniri, sau primiti un Clio ? Un pic de ghinion la masina, se face ea nu-i problema. Am incercat sa pun cateva poze dar sunt la o rezolutie destul de mare asa ca va las un link.

Si cum eram hotarat s-o vand, am zis sa-i mai aduc o imbunatatire .
                            Attached Files
                            9! 9! 9!
                            sigpic

Comment

• urata busitura, se pare ca ai vrut sa te strecori pe undeva pe unde nu prea aveai loc nu?? las ca se rezolva, si a mea e in service, Respect !!!!
                              sigpic
                              The MVP

Comment

• frumoasa masina n-am ce zice

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google