E senzatie Cata ce sa mai cu pozitiile 

... Deci sunt verzi ... Ne trebuie un alb rece!
Florian, te salut ... E un pic frumoasa dar acum mi s-a pus pata pe ceva si va fi si mai si ... Tare faza cu pozitiile ... Eu stiu ca n-ai voie cu alta culoare decat alb, era prapad cu pozitiile astea. Le voi da jos!
Macsule chiar vrei ? Sincer iti spun ca sunt super multumit de ea ... E o replica super buna a celei originale luata la un super pret ... Se prinde un pic mai dificil dar pentru situatii speciale exista Dragman! Vorbim mai in detaliu cu siguranta! Vreau sa-ti spun ca am mai luat pentru un vecin si pentru inca un coleg. Te salut!
Dragman ce m-as face eu fara tine ? Ma, uite, jur ca n-am facut poze ... Nici macar la masina n-am facut ... Voi reveni! Sa stii ca esti meserias!
Vreau sa va mai arat o poza si-atat!

... Deci sunt verzi ... Ne trebuie un alb rece!Florian, te salut ... E un pic frumoasa dar acum mi s-a pus pata pe ceva si va fi si mai si ... Tare faza cu pozitiile ... Eu stiu ca n-ai voie cu alta culoare decat alb, era prapad cu pozitiile astea. Le voi da jos!
Macsule chiar vrei ? Sincer iti spun ca sunt super multumit de ea ... E o replica super buna a celei originale luata la un super pret ... Se prinde un pic mai dificil dar pentru situatii speciale exista Dragman! Vorbim mai in detaliu cu siguranta! Vreau sa-ti spun ca am mai luat pentru un vecin si pentru inca un coleg. Te salut!
Dragman ce m-as face eu fara tine ? Ma, uite, jur ca n-am facut poze ... Nici macar la masina n-am facut ... Voi reveni! Sa stii ca esti meserias!
Vreau sa va mai arat o poza si-atat!

X
X
Comment