pau pau pau pau pau - sarbatori fericite!!!

Scumpa Mea 3

Collapse

X
- 

Bro il las pe Cata (fuguletz) sa traga tare Bro il las pe Cata (fuguletz) sa traga tare . Se supara parcarea apoi . Se supara parcarea apoi . Glumesc! . Glumesc!

Am fost plecat si sincer nu am ce sa spun foarte multe decat numai ca-i pun benzina si merge tare ! Am un filtru de ulei (ca al tau) in portbagaj, ar cam trebui sa-i fac schimbul, a si, mi-a crapat sticla proiectorului, cred ca de la frig, si inca ceva, am spart o sticla de ulei in portbagaj inainte de revelion si ce discuti tu ca mai am putin si-o pun de-o salata acolo ! Am un filtru de ulei (ca al tau) in portbagaj, ar cam trebui sa-i fac schimbul, a si, mi-a crapat sticla proiectorului, cred ca de la frig, si inca ceva, am spart o sticla de ulei in portbagaj inainte de revelion si ce discuti tu ca mai am putin si-o pun de-o salata acolo   . E praf mocheta! . E praf mocheta!

Poze nu-i fac inca, mi-e ciuda ca n-am si eu rotile     , din cand in cand mai fac o tura asa prin balcon sa vad ce mai este nou pe la ele , din cand in cand mai fac o tura asa prin balcon sa vad ce mai este nou pe la ele . .

Sa ai spor si numai de bine!9! 9! 9!sigpic
 Comment
- 

- 

!!
!!

Comment