Care este masina ta tu?; ma uit acum la poze. Cred ca este YHN, nu ?
Las' ca ne vedem noi in alte dati, nu-i problema.
					Las' ca ne vedem noi in alte dati, nu-i problema.

.
.

, nu o sa sara nimeni. Tin sa-ti mai spun ca baietii de-aici sunt super, chiar m-au ajutat enorm, uneori m-au batut la cap ("da aia jos, da ailalta jos"), cand am vopsit primele faruri tot la fel cred ca l-am disperat pe Thejock3r cu intrebari, hai sa nu mai spunem ca voi astia din Bucuresti suntem nu stiu cum, etc., iti spun eu (daca vrei sa ma crezi) NU este adevarat.
, nu o sa sara nimeni. Tin sa-ti mai spun ca baietii de-aici sunt super, chiar m-au ajutat enorm, uneori m-au batut la cap ("da aia jos, da ailalta jos"), cand am vopsit primele faruri tot la fel cred ca l-am disperat pe Thejock3r cu intrebari, hai sa nu mai spunem ca voi astia din Bucuresti suntem nu stiu cum, etc., iti spun eu (daca vrei sa ma crezi) NU este adevarat. , au lupe pe ambele faze, in schimb de lumina pe care o dau mi-am schimbat un pic parerea, pentru moment. De ce spun asta, trebuie neaparat sa le reglez din nou, apoi am sa mai vad inca o chestie pe care as vrea s-o tin doar pentru mine si-un prieten (nu e vreun secret anume).
, au lupe pe ambele faze, in schimb de lumina pe care o dau mi-am schimbat un pic parerea, pentru moment. De ce spun asta, trebuie neaparat sa le reglez din nou, apoi am sa mai vad inca o chestie pe care as vrea s-o tin doar pentru mine si-un prieten (nu e vreun secret anume).  ...in sfarsit,ti-am vazut masina life...arata bestial cu jantele alea...
...in sfarsit,ti-am vazut masina life...arata bestial cu jantele alea... eram somnoros si am uitat
eram somnoros si am uitat )
) 

, ori ti-au luat ochii fetele de pe-acolo ?
, ori ti-au luat ochii fetele de pe-acolo ?  Sper ca n-ai dat rau.
 Sper ca n-ai dat rau. .
. si stai lin ca mai vin la bucale...cat de curand si o sa stau mai mult...sa avem timp sa ne si dam umpic
si stai lin ca mai vin la bucale...cat de curand si o sa stau mai mult...sa avem timp sa ne si dam umpic 

We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.

Comment