spune baietilor cat i-ai dat fotografului sa-ti faca poze asa artistice????????? Ca pe noi, pamantenii, nici nu ne-a bagat in zeama

Scumpa Mea 3

Collapse

X
- 

@SDC: wwwwwwwoooooowwwww   , frapat, mersi fain , frapat, mersi fain

@flo:   multam my friend multam my friend

@m v p: My friend, nici gand de vreo atingere. Am asa 7J ,ET37, 205/45/17. Mers si 5 insi in masina fara probleme. Ca idee Cosmin (Jock3rul), nu stiu ce ET are, dar ca dimensiune merge pe 215/45 si nu l-am auzit sa-i fi atins. Multam frumos de urari.

@Sorin: Ma vrea lumea domnule, ma vrea ce sa mai   . Sa fi refuzat ? . Sa fi refuzat ?  . M-a tras bine-n poze Silviu, ce sa mai. Nici de-o cola nu i-am dat . M-a tras bine-n poze Silviu, ce sa mai. Nici de-o cola nu i-am dat  . Imi zicea mereu: Fii prieten cu aparatu' ma . Imi zicea mereu: Fii prieten cu aparatu' ma D D D D 9! 9! 9!sigpic 9! 9! 9!sigpic
 Comment
- 

Tu Cata, imi urez de unul singur "asfalt uscat", va fii bine, e gasca frumoasa pentru Sambata, sa nu uitam si noi aparatulOriginally posted by fuguletz View PostGogule, sper ca pana la regionala sa se duca zapada ... altfel stii care-i chestia ... facem ca acum 2-3 sapt la polivalenta ... lasi sa se puna jegul pe jantele de tabla si scriem OZ pe ele   . . . Tu sa ne vezi ce trenduali vom fi! . Tu sa ne vezi ce trenduali vom fi!

Vine ea varaaa, cica se merge la Costinesti auzi, multimea a decis 

Mishu, toate cele bune, mersi fainOriginally posted by MishuRS View Postprea frumos loganu tau 

Esti de nu se poate CosminOriginally posted by Thejock3r View Postti se pare......in realitate arata mai bine !! ) )   , n-am cuvinte. Multumesc! , n-am cuvinte. Multumesc!

Poate reusim sa mai facem cateva poze cat de curand (nu de alta dar sa-i vedeti zgarieturile) .... urat anotimpul asta!

9! 9! 9!sigpic .... urat anotimpul asta!

9! 9! 9!sigpic
 Comment
- 

Azi a ta era parcata in fata blocului langa un Logan gri perla (nu era DNX), vin eu cu masina, a ta din parcare parca facea cu ochiu' la blonda mea iar a mea nu a apreciat gestul. Sper sa ii treaca supararea cu alunecusul ca altfel o mai pedepsesc/sim odata ), face avansuri la blonde si nu-i bine. Hai cu jantele alea, urata masina ai, cum poti sa circuli cu asa ceva ), face avansuri la blonde si nu-i bine. Hai cu jantele alea, urata masina ai, cum poti sa circuli cu asa ceva ? Spor in continuare prietene ? Spor in continuare prietene ). ).

edit: dupa ce trecusem de masina, la intersectie cu linia troleibuzelor am ramas fara GPL ). Si asta e un semn, trebuiesc luate masuri nene!!!

Last edited by aleXpeed; 28 January 2010, 23:46. ). Si asta e un semn, trebuiesc luate masuri nene!!!

Last edited by aleXpeed; 28 January 2010, 23:46.
 Comment
- 

Asa facem geo, vezi ca te tin minte, daca esti dragut un numar de telefon sa-mi lasi pe pm, s-ar putea sa-ti facem cateva vizite . Multumesc frumos de aprecieri! . Multumesc frumos de aprecieri!

Miercuri incercam sa ducem niste chestii la vopsit , poate pe week-end facem poze , poate pe week-end facem poze 9! 9! 9!sigpic 9! 9! 9!sigpic
 Comment

frumoasa rau culoarea si masina
 frumoasa rau culoarea si masina  

Comment