felicitari a iesit foarte frumoasa fata de cum a aratat inainte... felicitari incan odata a iesit super si mai ales cu jentile alea... e mortala....

Scumpa Mea 3

Collapse

X
- 

A fost mortala cu oazele, acum este traibila cu jantele de tabla , urata rau , urata rau . Ce chestii ai dus la vopsit? Cred ca plange in parcare cu ninsoarea asta, topi-o-ar focu' s-o topeasca . Ce chestii ai dus la vopsit? Cred ca plange in parcare cu ninsoarea asta, topi-o-ar focu' s-o topeasca ). ).
 Comment
- 

Da tu, sunt frumoase, dar nu mai sa le pot pune ca mi-e un dor nebun de ele , si-afara ninge si tot ninge , si-afara ninge si tot ninge ... La prindere nu-i nici macar un bai, sunt doar 4 X 100, iar telescoapele sunt cele stock. In Mai sau cam asa ceva fac un an cu ele, si ma tot tin saracele fara s-o menajez ... La prindere nu-i nici macar un bai, sunt doar 4 X 100, iar telescoapele sunt cele stock. In Mai sau cam asa ceva fac un an cu ele, si ma tot tin saracele fara s-o menajez , 3 dintre amortizoare au aproape 70.000 km. , 3 dintre amortizoare au aproape 70.000 km.

Si-o poza de azi, urata mai e   , urata rau
		Attached FilesLast edited by Eu4yas; 6 February 2010, 23:04.9! 9! 9!sigpic , urata rau
		Attached FilesLast edited by Eu4yas; 6 February 2010, 23:04.9! 9! 9!sigpic
 Comment
- 

Am fost depistat , my bro cica sunt pe masina , my bro cica sunt pe masina dar mai trebuiesc si vopsite, sper sa o iau maine ... dar mai trebuiesc si vopsite, sper sa o iau maine ...

Aveam 3 poze mai demult facute de Cosmin de cand ma tin sa le pun, "hartistice"   

Poate am noroc si maine o iau, nici macar nu am vazut-o ...9! 9! 9!sigpic
 Comment
- 

In vremurile acelea se inventasera si OZ-urile de tabla . .
 Comment
- 

Macsule vad ca tii minte ce-am vorbit atunci, sa stii ca am ramas croit pe ele, mi le-am dorit; ce este cel mai bine este ca parca nu am stricat-o, asa-mi pare mie ...

Iamagi ieri am fost la buni , le-a vazut instant, chiar i-a placut , le-a vazut instant, chiar i-a placut , n-am rezistat si l-am lasat sa dea o tura , n-am rezistat si l-am lasat sa dea o tura . .

M-ati obligat sa o spal, am reusit si cateva poze, nu-s de cea mai buna calitate (rog un pozar sa ma ajute ca n-am mana ), va cer scuze, hai sa va arat ce si cum ), va cer scuze, hai sa va arat ce si cum 9! 9! 9!sigpic 9! 9! 9!sigpic
 Comment

Comment