loganul meu 04-GFN
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Frumos,cred ca se aude super cu mult peste cel stock al masinii.Originally posted by giurisici fabian View Post
Leave a comment:
-
bravo !
dar cred ca ai pierdut garantia anticoroziune ca ai dat gauri in tabla
Leave a comment:
-
Super tare frate! Mai ai sa iti cumperi si tapiterie pentru capota si te-ai scos! Felicitari!
Leave a comment:
-
dupa multe calcule complicate am reusiiiiiit....
sa montez actuatorul pentru deschidere din telecomanda
Leave a comment:
-
Super tare!!!! Gata... m-am hotarat! Peste doua saptamani imi faci si mie (acu' nu mai am gologaniOriginally posted by giurisici fabian View PostSp!ke uite mi-am facut plafoniera cum ai zis ieri ca vrei sa iti fac si tie , cu leduri albastre.Aveam 4 leduri prin casa luate mai de mult si am zis sa vad cum iese.
) atat pe cea mare cat si cea mica (albastra neaparat!)
Ce vrei dom'le! eu i-am dat ideeaOriginally posted by BRUTUSANFFrumos de tot ,dar mai bine le faceai tot albe ,nu te strica la ochi ?
. Nu strica la ochi, strica la cap!
Leave a comment:
-
Frumos de tot ,dar mai bine le faceai tot albe ,nu te strica la ochi ?
Leave a comment:
-
Sp!ke uite mi-am facut plafoniera cum ai zis ieri ca vrei sa iti fac si tie , cu leduri albastre.Aveam 4 leduri prin casa luate mai de mult si am zis sa vad cum iese.
Leave a comment:
-
Originally posted by giurisici fabian View Post...conducta de tur a freonului , baga un frig de tremuri. maine o sa fac poze..sa sti ca se poate testa. faci caldura in masina. urci o domnisoara la volan doar in tricou subtire si dai drumu la AC. sigur se vede atunciOriginally posted by dsign View Postmai nea, vezi ca-ti iei minus la reputatiune!!! acum incerci matale instalatia de frig? Cind e frig afara?!? La vara simti diferenta!
Leave a comment:

Leave a comment: