If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Deci incetati cu replicile dure ca nu va luati cartonase rosii ci direct vacanta 2 saptamani.
********** am pretentii de la tine. Deci va rog sa va potoliti.
In fata unei minti tacute, se preda intreg Universul
Initiatorul a primit rosu: road_empire.
Ceilalti participanti la flame au fost doar avertizati.
Daca se poate, va rog sa va rezolvati divergentele in privat, iar daca sunteti baieti destepti va impacati.
In opinia mea kitu ai urat, sasa are loganu curu mare cu kitu asta il are si mai mare parca si botu parca ai sageata albastra .Dar e doar opinia mea, imporatant e sa-ti placa tie.
Frumoasa masina! Ceva inedit pe de o parte, dar sincer, mie unul nu imi place atat de mult alb pe ea!
Daca puneai ceva mai discret si totusi mai evidentiat era in opinia mea super misto!
Daca tie iti place, atunci e super ok!
Oricum, kitul de la pilot e super misto!(stiu eu de ce )!
Bafta si numa bine!
si eu stie de ce sibiene... ))) dungile alea albe de pe aripi o sa le dau jos,ca ai dreptate e putin cam aglomerata asa,si blaze2k mersi pentru parere,unora le place,altora nu :p dar macar tu mi-ai zis parerea ta sincera si intr-un mod civilizat ,nu ca altii care zic din alte motive... multa bafta
nu pot zice ca-mi place kit-ul de la pilot, loganul e deja badaran si mare, kit-ul o face si mai mare, mai ales spatele.
dar cel mai urat lucru e botul, se vad toate matele, radiatoare, alternatoare etc. pune o plasa si evita pe viitor pozele din unghiurile care permit ca ele sa se vada.
Daca indeplinesti o sarcina prea bine, vei ramane cu ea pe cap, cum ar fi Tutoriale pentru Dacia Logan
in afara de radiator crede-ma ca nu se mai vede nimic,nici radiatoru nu prea se vede (in poza la care cred ca te referi tu cam batea soarele)cine a vazut masina live stie.,si nu prea e recomandat sa pui plasa deasa... :p oricum trebuie sa-mi placa mie si imi place ) si imi place sa am loganul mai mare :P nu mai inalt dar mai lat si mai lung no prblem din punctul meu de vedere... multa bafta
si am plasa deja ... )
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment