Ceva Frumos - TM 17 TIK

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

poate ai si tu dreptate dar parerea mea ca la aceasta sectiune se prezinta masina nu sumele cheltuite pe tuning. succes ln continuare

Comment

Salut, felicitari pentru masina din partea mea.
      9! 9! 9!
      sigpic

Comment

merci

Originally posted by Eu4yas View Post
        Salut, felicitari pentru masina din partea mea.
        Multam colega,si sper sa nu mai fi sucarit de pe urma"criticilor"mele de spatamana trecuta.O zi faina sa ai

Comment

Dupa ani si ani am reusit sa fac si eu niste poze suplimentare la masinutza.Pe langa cele precizate in posturile anterioare,s-au mai adus urmatoarele modificari.Lupe in far stock cu bece de 8000k,grila sport montata cu greu pe bara de mcv,unde NU se potriveste ca si pe bara de benzinare,un difuzor de la colegul Madu,stopuri streetstorm,eleron luneta,si cred ca cam atata.Sper sa va placa si tuturor va urez un Paste Fericit
          Attached Files

Comment

foarte frumoasa ! ..aranjata cu stil ..is invidios pe tine

Comment

foarte frumos loganu...imi place la nebunie....simplu...dar frumos!!
              bravo

Comment

sper ca am facut alegere buna cind am cumapa blaupunkt-u eu sunt foarte multumit de el...yes:
                Attached Files
                sigpic http://www.loganclub.ro/forum/sm_01_uli-t17461p16.html

Comment

superba,bv,cred ca bat super farurile acum
                  AdY_JmL_2015

Comment

nu prea te-am vazut pe la intalniri cezar ! frumusica masinuta ! nu te-o intrebat vreun soarec cu blana din politie de lupele alea de 8000k ? ca mai nou pe toti din Tm ne iau la intrebari ! Tot referitor la lupe.......auzisem de la cineva ca cele de 8000k afecteaza sticla aia ( asa zisa sticla) ca defapt ii tot plastic !
                    sigpic

Comment

Originally posted by dodolorand View Post
                      sper ca am facut alegere buna cind am cumapa blaupunkt-u eu sunt foarte multumit de el...yes:
                      alegerea facuta e mai mult decat buna,boxe sa ai ptr el si e perfect

Originally posted by icstrem_no1 View Post
                      superba,bv,cred ca bat super farurile acum
                      bat excelent.este cea mai buna varianta ptr logan la ora actuala si legala

Originally posted by TM80MAT View Post
                      nu prea te-am vazut pe la intalniri cezar ! frumusica masinuta ! nu te-o intrebat vreun soarec cu blana din politie de lupele alea de 8000k ? ca mai nou pe toti din Tm ne iau la intrebari ! Tot referitor la lupe.......auzisem de la cineva ca cele de 8000k afecteaza sticla aia ( asa zisa sticla) ca defapt ii tot plastic !
                      asa e,nu prea reusesc sa ajung,dar jobul nu prea ma lasa sa particip.
                      Legat de lupe,nu am avut placerea sa fiu oprit de vreun sobolan,dar daca va fi sa se intample,asta e...oricum nu is asa evidente in comparatie cu bixenonul in far stock,care se vede de la o posta si care poate sa il faca pe soarec sa se bage in seama.Becurile pot fi si de 100 000 k,ca nu au treaba cu sticla,plasticul de la lupa.
                      Last edited by cezar82; 4 April 2010, 22:52. Reason: Automerged Doublepost

Comment

Originally posted by cezar82 View Post
                        -resoftare - 500 ron(mester din zalau)
                        imi place asta
                        scump si bun !!!
                        Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.

Comment

Masina arata frumos rau..eleganta si cu stil...cu toate ca are cateva "piese" care nu-mi plac..dar deh...gusturile nu se discuta,per total..imi place cum arata felicitari ..iar legat de resoftare....meseriasu ala e un "rechin" sa zic asa.....pentru DCI se fac resoftari mult mai ieftin..documenteaza-te te rog...Numai bine si drumuri bune iti doresc
                          sigpic
                          "BRABUS" STYLE

Comment

Originally posted by Cristi_Xp View Post
                            imi place asta
                            scump si bun !!!
                            Esti simpatic foc ce sa zic...numai ca, cand am facut eu resoftarea,februarie 2009,nu erau asa de multi viteji pe piata cu asemenea oferte asa cum esti tu acuma.
                            Mersi Matheeo ptr aprecieri

Comment

pune poze , ca trebuie vazut
                              sigpic #

Comment

sal frumoasa....masina......dar nu prea arata de 100 mil...sincer....piesele care le spui tu putin mai sus...te puteau duce mai putin...in nici un caz atat......dar na e alegerea ta....dc becuri de 8000k ????ca sunt curios???cat despre rezoftare...dau si eu 10 mil .....daca imi poate garanta cineva ca masina va creste cu 20 cp masurati... in rest numai bine sa te bucuri de masina...a si inca ceva....philips nu fac instalatii xenon.... doar ca ...abereaza multi prostind lumea....ca sunt philips....
                                Last edited by Mariusrs; 17 January 2011, 04:14.
                                http://www.loganclub.ro/forum/focusul_meu-t39113.html

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google