Ms 41 nzn Logan 2000 16v

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• 7700113483 asta e codul care mi l-a dat XP, e bun, e si poza 1 ca sa vezi model...
    Din moment ce astia circula cu unu de rezerva cred ca se strica des, si tind sa cred ca nu ar fi asa scump:|
    http://www.loganclub.ro/forum/ms_41_nzn-t12171.html? Logan 2000 16v

Comment

• motorul e sus, accesorii sus, curea sus, distributie si role toate noi sus, maine schimb timonetria sau cum ii zice, mai sunt de montat radiatoarele si cam atat...mai astept, poate ma ajuta careva cu regulatorul asta
      Attached Files

Comment

• doar daca gasesti prin dezmembrari,altfel unul nou,desi ala din dezmembrari poate fi la fel ca al tau.
        Astea am impresia ca se strica la fel ca regulatoarele de la 1.5 dci
        Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.

Comment

• felicitari ptr ambitie si spor in toate! sper sa iasa exact cum ai visat!
          sigpic

Nu te pune cu idiotii. Te vor trage la nivelul lor si te vor bate cu experienta.

Comment

• sun eu maine la dezmambrari de renault sa intreb.

Comment

• cu parere de rau o sa iti zic ca e un motor problematic,tocmai din cauza regulatorului lu peste.Din cate am citit ,regulatorul nou nu tine mai mult de 2-3 luni, dupa care iarasi crapa.Problema e ca presiunile de benzina de acolo sunt foarte mari,ceva gen diesel din cauza injectiei directe pe care o are.De aia are si rampa de injectie asa pozitionata,ca e injectie directa.Ca sa nu te cheltui pe viitor,sfatul meu ar fi sa vinzi motorul si sa iei altceva,e posibil sa ai o gramada de probleme cu regulatorul pacii,cu cheltuieli mult mai mari decat alt motor.
              Drive brings you the best choice of quality checked used cars from selected dealers across the UK - all at your fingertips.
              Last edited by Cristi_Xp; 7 August 2012, 22:06.
              Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.

Comment

• daca dai search in franceza dupa cuvintele <problema regulator presiune Laguna IDE> e jale.

am citit undeva dar la naiba ca am pierdut forumul....au adaptat regulator de presiune in pompa de benzina.
                masina nu era Renault...era o japoneza

Comment

• ma indoiesc ca merge facut asa ceva,e vorba totusi de injectie directa,presiuni de benzina fara numar pana la 150 bar,nu de 3-4-5 bar ca la un regulator mecanic.
                  Last edited by Cristi_Xp; 7 August 2012, 22:14.

Comment

• Originally posted by Cristi_Xp View Post
                    doar daca gasesti prin dezmembrari,altfel unul nou,desi ala din dezmembrari poate fi la fel ca al tau.
                    Astea am impresia ca se strica la fel ca regulatoarele de la 1.5 dci
                    Originally posted by Cristi_Xp View Post
                    cu parere de rau o sa iti zic ca e un motor problematic,tocmai din cauza regulatorului lu peste.Din cate am citit ,regulatorul nou nu tine mai mult de 2-3 luni, dupa care iarasi crapa.Problema e ca presiunile de benzina de acolo sunt foarte mari,ceva gen diesel din cauza injectiei directe pe care o are.De aia are si rampa de injectie asa pozitionata,ca e injectie directa.Ca sa nu te cheltui pe viitor,sfatul meu ar fi sa vinzi motorul si sa iei altceva,e posibil sa ai o gramada de probleme cu regulatorul pacii,cu cheltuieli mult mai mari decat alt motor.
                    http://www.honestjohn.co.uk/forum/po...ex.htm?t=87606
                    Originally posted by Cristi_Xp View Post
                    ma indoiesc ca merge facut asa ceva,e vorba totusi de injectie directa,presiuni de benzina fara numar pana la 150 bar,nu de 3-4-5 bar ca la un regulator mecanic.
                    da-o dracu ma....adica toti care au asa ceva schimba regulatoare in prostie?parca nu-mi vine a crede...maine o sa sun si eu pe la toate dezmembrarile posibile si imposibile, iar in ultima instanta o sa comand unul nou si la prima buba ii dau foc si aia e alt motor nu ma mai incumet, si asa am cheltui bani cu asta de mi-au sarit capacele in ultimul hal, imi luam clio rs inmatriculat direct...asta e...

Originally posted by alessandro View Post
                    daca dai search in franceza dupa cuvintele <problema regulator presiune Laguna IDE> e jale.
                    Originally posted by alessandro View Post
                    sun eu maine la dezmambrari de renault sa intreb.
                    am citit undeva dar la naiba ca am pierdut forumul....au adaptat regulator de presiune in pompa de benzina.
                    masina nu era Renault...era o japoneza
                    deci is praf:|

Originally posted by Thejock3r View Post
                    felicitari ptr ambitie si spor in toate! sper sa iasa exact cum ai visat!
                    Merci Cosmine...sper sa iasa ca altfel...

Comment

• pai din ce am citit acolo se asteapta cu lunile dupa un regulator d-ala ...
                      Ai putea inventa ceva racire la regulator si poate merge

Comment

• la naiba cu improvizatiile) m-am gandit sa-l duc cumva in fata, dar nu prea am cumm si in plus, nu cred ca va merge asa...maine o sa incerc sa comand altul daca nu gasesc pe la dezmembrari, sa vad in cat timp ajunge:|

Dar, din cauza caldurii se strica regulatorul asta??? ca poate ii fac ceva sa nu mai ajunga asa tare caldura la el...:|
                        Last edited by FloNZN; 7 August 2012, 23:20. Reason: Automerged Doublepost

Comment

• bingo. toata lumea spune ca de la caldura nu merge. cand e iarna si frig afara e bine. cum da caldura si incep motoarele sa fiarba ii bai.

gandeste o racire ceva pentru el, desi la ce jar e in chiuloasa acolo....

Comment

• te cari iarna cu el...

Comment

• mai exista solutia sa iei unul nou si ii adaptezi un cooler puternic sa bata pe el.

Comment

• asta e un FSI nereusit scos de renault

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google