If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
no bine tu!!..tot o treba vad ca esti..mie sincer mi-a cam trecut de ingropat banii in masina..pana nu o vad la brasov nu zic nic..salutari si multa bafta..
sigpiccu cat cunosc mai multi oameni... cu atat iubesc mai mult cainii
Pui daia cu filet?sus-jos?Daca da sper ca nu pui gainarie daia de Ta-Technix sau cum ii zice.
I-am zis si eu acelasi lucru si din cate il cunosc sunt sigur ca se gandeste la ce-i mai bun.
Dar Flo daca pui Ta-Technix cand mergi la Cluj ai interdictie sa mai treci prin fata casei mele............
no bine tu!!..tot o treba vad ca esti..mie sincer mi-a cam trecut de ingropat banii in masina..pana nu o vad la brasov nu zic nic..salutari si multa bafta..
I-am zis si eu acelasi lucru si din cate il cunosc sunt sigur ca se gandeste la ce-i mai bun.
Dar Flo daca pui Ta-Technix cand mergi la Cluj ai interdictie sa mai treci prin fata casei mele............
Nu mai poti sa traiesti de Miu asta. Daca nu faci masina cum zice el, nu e masina
Ce cauciucuri o sa pui de vara?
Aaaa nu Gicule...omu are masina "aranjata" de 140+ cp etc etc si isi pune suspensie reglabila de 350 eur (pretul reflecta calitatea) ca la o denivelare luata mai in forta sau pe curbe sa ii sara arcurile de pe spate...
Ma ajuta si pe mine cineva cu o intermediara plata cu interior de 55 ? Nu gasesc nicaieri si am nevoie de ea urgent...Platesc orice este nevoie. Prin bucuresti s-ar gasi 100% pe la garajele unde se fac evacuari custom...
La Stelco in Bucuresti exista o mare sansa sa fie pe stoc (au foarte multe).
Din pacate eu nu pot sa te ajut pentru ca plec din Bucuresti maine la prima ora.
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment