...NZN mai vechi...
nu va speriati prea tare
nu va speriati prea tare
numi zici te rog frumos de unde ti-ai cumparat "gipies antena imiteisan" (coada rechin de p portbagaj) app si dungile alea cromate is mortale, daca vi la cluj numi cumperi si mie vreo 15-20 de metri de dunga dinaia cromata sa imi lipesc si io p masina
.... bafta domnu tine-o tot asa si vei ajunge departe
)
tudor nu mai stiu....de vre-un milion numa banda
....deci ce zici...?merge asa?:>
...dupaia imi da flash-uri si imi face semn sa opresc
...mai era cu inca unu... radea ala de el ca ii da clasa un logan
face ca deschide te rog capota...nu i-o venit sa creada ca e motoru original
))...o zis ca o oprit si clima si tot sa poata sa ma faca,dar degeaba...in fine...aveam consum de 8,7
)).in orice caz daca e cum zici,in sfarsit a dat clasa loganul cel putin unui model de mercedes;))
)
un 15-20% manelism, da e bine si asa decat ca baieti cu cromu, ala chear ii manelar
), sa stii k te tine bine in curbe gipiesul ala
cum dzo compari tu ditamai bmw-u cu logan mah?cum?

apropo.....CataFOF...pe unde ne-am intalnit...?m-ai speriat ma
)
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.

Comment