If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Bravo maa, tine-o tot asa, hmm "curat", sa vedem ingerulol, insa ce mi-ai spus in legatura cu viitoarele modificari mi-am imaginat-o si va iesi super. Spor in continuare, poate o sa mai facem un fulger la shaormerie).
Salutare... Frumoasa masina! Jantele o prind de minune. Zi'mi si mie te rog, ca nu am gasit in thread, jantele sunt Wolfrace, nu? Ce model si cat costa ?
Merci fain!
MYL si la pus de la MYLK pt ca el e un tanar neintarcat,si inca mai tinde dupa cate o tzatzica,ca de asa e cand esti tinar,masina e frumoasa foc,ca si soferul de altfel,o zi buna de la NYT si spor la tunarit
sigpic Poate pentru lume ești o singură personă,dar
pentru o anumită persoană, ești întreaga lume!
wolfrace pro sprint black polished 15" 6,5j 12 mil setu noi noute
daca te intereseaza cumva jenti de la wolfrace spunemi si discutam
myl vine de la milica - numele lu bunicamiu ca a lui a fost masina inainte...yo vroiam sa-mi pun VDK la numar da am vazut un autobuz infect B 01 VDK si m-am scarbit suparat enervat deprimat si de trist ce-am fost am demarat
sunt frumos a? atunci o sa merg si yo pe strada ca jokeru cand a parcato cu frana de mana...stie el
Lapte cu vodka, excelenta combinatie. La cate modificari ai in plus fata de a mea, si mai ales la cat de repede le faci ai fi dator sa faci cinste cu shaorma zi de zi timp de o luna pe putin. Baga mare ca-mi place cum avansezi cu modificarile, te las sa le prezinti tu, nu stric surprizele.
logic ca venea de la altceva sau nimik am glumeaua si io cu tine,cat despre ce zice alexspeed,parca are dreptate nu ca as fi eu mai mult asa dar cand e primita sa fie primita
sigpic Poate pentru lume ești o singură personă,dar
pentru o anumită persoană, ești întreaga lume!
Arata bine acum cu jantele astea...un singur lucru nu inteleg ...dc toata lumea vopseste etrierii rosii desi culoarea nu are legatura cu masina ?
si cei de la porsche dc or face etrierii tot rosii?? cred ca se iau dupa astia cu loganele;))
imi plac mult dungile mai ales partea cu "vdk" si jantele..spor in continuare la tunarit
Marfa masinuta Vodka! e de varsta cu a mea...si tot Ambition...la jante ca alea ma gandeam si eu...ai idee daca se gaseste acelasi model pe 16?ca parca nu am vazut.Merci!bafta la modificari!
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment