Loganul Meu

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Fromoasa masina vad ca ai veva km cu ea bafta si la mai multi km !

Comment

multumesc tuturor pentru urari si voua va doresc multi kilometri

Comment

Am terminat de montat aerul pe masina urmeaza saptamana asta sa umplu cu freon

Comment

am terminat de pus aerul ieri am umplut instalatia cu freon , este rece-n masina e super

Comment

la cat te-a ajuns toata afacerea?

Comment

salutare
              ai tot promis o lista completa cu ce ai cumparat; posteaza lista si cu preturile la care le-ai luat ca sa incep si eu sa le adun...mentionez ca am diesel , daca -conteaza...

multam si respect ptr initiativa
              "Stiu ca nu stiu nimic, dar stiu ca pot sti mai mult decat stiu" (Socrate)

Comment

salut! imi pare bine pentru ceea ce ai pus pe masina -AC,in aceasta situatie am fost si eu ,la limita cu cumpararea masinii!Oricum e de folos AC-ul cu toate ca e motorul mic dar cu un cip isi revine zic eu ! ai face bine sa pui acea lista cu piese,preturi !mersi si spor in continuare !

Comment

foto

pe mine m-a ajuns cam 11 mil
                  - compresorul 350 lei
                  -suportul anexe 100 lei
                  -suport mic anexe 20 lei
                  -vaporizator 100 lei
                  -climatizare noua 140 lei
                  -curea accesorii 45 lei
                  -role presoare de origine 100 lei
                  -suport intinzator curea 70 lei
                  -cred ca nu am sarit nimic
                  -pe urmatoarele piese nu am dat bani radiator ac, radiator motor, grup motoventilator, conducte aluminiu freon, relee si sigurante, mufe relee, mufe grup motoventilator,mufa senzor presiune ,, nu am platit avandu-le de la un amic ce lucreaza in service, incarcarea cu freon 60 lei,
                  daca le puneam la socoteala ajungeam la 23 mil
                  manopera am facuto eu cu un verisor care se pricepe la electronica si stie sa citeasca o schema
                  vreau sa spun ca merita ,am sa va trimit cateva poze cu montaj

-trebuie schimbata si conducta de ce leaga pompa servo directie de caseta directie cea ptentru aer fiind mai lunga datorita asezarii in alta ordine a anexelor
                  Attached Files
                  Last edited by valeriuciprian; 3 June 2009, 21:16.

Comment

felicitari pentru investitie ! hmm la ce am vazut din poze,produse m-am lamurit si nu ma mai gandesc sa imi pun .... ,oleaca de aer rece tot vine,macar la picioare
                    succes in continuare

Comment

Felicitari, ai adus masinii numai modificari pt confort.Numai bine

Comment

multumesc pentru felicitari ,este greu de montat unele lucruri par usoare ,dar daca cineva vrea sa monteze i-l ajut cu sfaturi, merci inca o data si numai bine

Comment

ti-ai facut un calcul...nu era mai ieftin daca o vindeai si luai direct ambition sh. ?
                          Un om inteligent nu va fi niciodata rau. Rautatea se naste din prostie, inferioritate si frustrare.

Comment

acum cand ti se ofera 4 mii euro sa fim seriosi, mai degraba fac un imprumut la banca si iau alta

nu nu se merita sa vinzi acum si la pretul pe care-l ei
                            Last edited by aurelian68; 4 June 2009, 09:24. Reason: Automerged Doublepost

Comment

a trecut ceva timp de cand nu am facut ceva la masina dar in ultimul timp am pus inele argintii la aeratoare ,vitrina ceasuri bord si oglinzi ph2 care intradevar merita
                              Attached Files

Comment

Working...
                              X
                              Anulare DPF
                              Politica de Securitate Google