Originally posted by jelly
View Post
,nu stiu ce detalii vrei sa iti dau
...ele normal ar fi fost sa opreasca mizeria sa intre intre tabla si far,dar nu stiu in ce masura ar face asta
...daca doresti detalii despre montaj,pt cine se pricepe si are rabdarea necesara iti poate spune ca se monteaza foarte usor
,adica dai bara jos care e prinsa in 4 torxuri sus de 30(parca),apoi desfaci cele 4 torxuri de 25 de pe laterale(2 stanga,2 dreata),apoi cele 2 suruburi cu hexagon de 10mm(1 stanga,1drepata),tot lateral,apoi sub bara mai ai 6 torxuri de 25(care vin pe coltul barii)plus 3 de 30(care sunt pe centru ca si cele de sus),pina aici ai demontat bara fata
,apoi ai cate 3 suruburi pt fiecare far,le desfaci scoti farul afara,montezi garniturile,care daca sunt de origine vin la fix pe prinderi,daca sunt de cooperativa x,probabil ca o sa te cam chinuie,reiei tot demontatul in sens invers la montaj si asa te-ai facut cu garnituri la far,spor la treaba si daca mai ai ceva nelamuriri,PM sau aiciiti atasez si 2 jpg-uri sa vezi diferenta

,am facut ordine in portbagaj,se vede roata de rezerva dupa 4 ani si aproximativ 70 mii km,e nefolosita
.poza cu carpeta de pe capota portbagaj,urma sa pun o a 2-a lampa in masina pt locurile spate dar m-a luat somnul si mi-a pierit cheful
nu stiu ca nu am apucat sa termin lucrarea,m-a luat oboseala,si lipsa de rabdare in a pune mufa la casetofon unde trebuie,deci ea functioneaza si se vede destul de bine,are infrared,asta iti pot spune ca i-am facut o proba la rece asa cu mate prin masina,pt astia ca mine cu ceafa lata e numa buna
, noua asa.
Comment