Am asteptat atata pana acum, din 5 mai pana acum, pot sa mai astept un weekend, numai ca de luni incep si eu ca multi altii bacu :-))o sa am timp sa ii fac niste poze si sa le postez dar sa vad cum o sa stau cu activitatea

),masina merge super, se infige cat de cat, o tin deocamdata in rodaj si m-am si obisnuit cu pedalele, credeam ca o sa fie mai greu ;))schimb la 2500 sa fiu sigur, cand schimb la 3000 se simte cum se duce si evit sa ajung acolo ca altfel ma mananca talpa

- vreau sa va spun ca am descoperit misterul acelui click la pedala de ambreiaj, o capsa in mocheta exact sub pedala in momentul in care apasam pedala la maxim apasam exact pe acea capsa in mocheta - deci mister elucidat complet
- am facut si o poza sa vedeti acea "capsa" este exact sub corpul pedalei - din pacate nu am aparatul foto la mine, o sa revin cu imagini.
: multe frunze pe masinutza mea dimineata (parchez sub un copac), frunze care intra pe la baza parbrizului - stiti la ce ma refer, pietricele prin "nervurile" anvelopelor se simt pe asfalt - maruntisuri dinastea ca altceva nu am ce sa ii reprosez.
, inevitabil se mai zgarie vopseaua la prag pe aici pe colo.
). Oricum sa stii ca se zgirie pragurile cam tare in special iarna cind mai ai si un pic de nisip pe papuci. La mine e zgiriat pragul cel mai tare culmea pe parte mea 
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.

Comment